Київ
Стоматологічна клініка АНД (AND)

Стоматологічна клініка АНД (AND)

Стоматологічна клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія
Оплата карткою Wi-Fi зона
AND – це сучасна стоматологічна клініка сімейного типу. Більше 10 років ми віддано працюємо для Вас, використовуючи найвищі стандарти надання стоматологічної допомоги. Наші ключові переваги – це гарантія безпеки, індивідуальний підхід, сучасні протоколи лікування, командна робота та зрозуміла цінова політика. Ми любимо свою роботу та пишаємося Вашими усмішками!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Глибочицька 13, будинок 3 (вхід з вулиці Татарської)на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Контрактова площа
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

До ваших послуг - найкращі стоматологи Києва

Під керівництвом лікаря-ортопеда Андрія Миколайовича Данильчука, стоматологічна клініка АНД має досвідчену команду стоматологів, які надають широкий спектр послуг, зокрема:

• приватна та страхова стоматологічна допомога;
  • всі види стоматологічної діагностики (КТ (комп’ютерна томографія), ОПТГ (ортопантомограма), ТРГ (телерентгенографія), );
  • сімейна стоматологія для дітей від 8 років та дорослих;
  • послуги професійної гігієни, в тому числі Air Flow;
  • послуги пародонтолога (проблеми та захворювання ясен);
  • естетична стоматологія, вініри, люмініри, відбілювання зубів;
  • лікування нижньощелепного суглобу (суглобні шини), ортодонтичне лікування з використанням брекетів, кап для вирівнювання зубів;
  • сучасні зубні імплантати для подальшого відновлення втрачених зубів;
  • якісні зубні протези, мости та коронки;
  • пломбування, реставрація, відновлення пошкоджених зубів;
  • хірургічна стоматологія, синусліфтинг, кісткова пластика, пластика м’яких тканин, видалення зубів;
  • невідкладна стоматологічна допомога.

У стоматологічній клініці AND в Києві на Лук'янівці ми надаємо нашим пацієнтам обґрунтовані прозорі ціни, гнучкі варіанти лікування та оплати,  можливість належним чином розподілити вартість лікування та обрати оптимальній для себе план лікування.

Перевірені відгуки про клініку