- Пн-Сб: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-16:00
- Пн-Нд: 7:00-20:00
вул. Маричанська, 9( Андрія Бубнова ). На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Васильківська
MDclinic — сучасна медична клініка широкого профілю, що надає кваліфіковану і якісну лікарську допомогу для всієї родини. У клініці «Медична династія», розташованій у Києві, працюють лікарі більше 20 медичних напрямків, ведеться як дорослий, так і дитячий прийом. ще
Клініка на Діловий надає можливість пацієнтам пройти різні УЗД-дослідження - нирок, щитовидної залози, органів черевної порожнини, простати та ін. Лікарі використовують новітнє обладнання, що разом з високою кваліфікацією фахівців гарантує постановку точного діагнозу. Крім того, в медичному центрі надається можливість лікування захворювань неврологічного, гастроентерологічного, кардіологічного, мамологічного, терапевтичного та інших напрямків. ще
Еншуріа Медікал — це мережа сучасних клінік сімейної медицини поруч із вами. Ми поєднуємо доступність, доказову медицину, інноваційні технології та індивідуальний підхід до кожної родини. У наших клініках працюють висококваліфіковані лікарі, використовується сучасне обладнання, а затишна атмосфера створює комфорт для пацієнтів будь-якого віку. ще
Віва на м. Либідська входить у мережу клінік медичного обслуговування Viva. У клініці пацієнти можуть отримати якісні поліклінічні послуги для дітей та дорослих, а також необхідну функціональну, інструментальну, лабораторну та ультразвукову діагностику ще
Установа надає найширший спектр амбулаторно-поліклінічних послуг, серед яких консультації вузькопрофільних фахівців, всебічна діагностика, контрактний супровід сімейним лікарем протягом року і довше, ведення вагітності, спостереження у педіатра, напрямок на вторинне обстеження та оперативне лікування ще
Дарницький бульвар, 5. На карті
Дніпровський , м.Дарниця, м.Чернігівська
Віва на Подолі входить у мережу клінік одного з лідерів медичного обслуговування у столиці Viva. Сьогодні Віва на Подолі пропонує послуги з більш ніж 30 медичних напрямках. Серед послуг варто відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, стаціонарне відділення, відділення діагностики. Усі лікарі центру є досвідченими фахівцями з високою кваліфікацією ще
вул. Щекавицька, 36. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
«Клініка вашої сімейної медицини» працює в 15 найпопулярніших напрямках: дерматологія, гінекологія, неврологія, педіатрія, алергологія, косметологія та ін. Відвідувачі можуть замовити послуги УЗ-діагностики та лабораторні дослідження. В Family Clinic працюють досвідчені фахівці. Діагностика оснащена сучасним професійним обладнанням, яке дозволяє отримати результати в найкоротші терміни. ще
вул. Підвисоцького, 19. На карті
Печерський , м.Печерська, м.Звіринецька
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я! ще
CitiDoctor - хірургічний центр повного циклу. У ньому представлені такі напрямки, як: ортопедія, травматологія, неврологія, нейрохірургія, пластична хірургія, загальна хірургія, реабілітація, дерматологія, трихологія, ендокринологія, гастроентерологія, кардіологія, онкологія, анестезіологія та ін. Діє відділення інструментальної та лабораторної діагностики ще
пр-т Степана Бандери, 17/1. На карті
Оболонський , м.Почайна
«Експрес-Медікал» - сучасний, багатопрофільний медичний центр, основним напрямком діяльності якої є профілактичні та консультативні огляди досвідчених фахівців у таких напрямках: терапія, отоларингологія, хірургія, неврологія, психіатрія ще
вул. Павла Усенка, 8 (Сервісний центр МВС) 4 поверх. На карті
Дніпровський , м.Чернігівська
Медичний центр «Інго» на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Напрямки роботи: педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Послуги надають кваліфіковані лікарі за принципами доказової медицини. Клініка оснащена обладнанням експертного класу для оперативної діагностики та ефективної терапії. ще
вул. Велика Васильківська, 54 Б. На карті
Голосіївський , м.Палац Спорту, м.Олімпійська, м.Площа Українських Героїв
«Медікал Град» - сучасний широкопрофільний медичний центр, головною цінністю якого є здоров'я пацієнта. Висококваліфіковані фахівці надають своєчасну допомогу в наступних напрямках: сімейна медицина, урологія, гастроентерологія, неврологія, гінекологія, кардіологія, мануальна терапія і ін. ще
вул. Пимоненка, 10а. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Майдан Незалежності
Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар. ще
Ensuria Medical — це сучасна приватна клініка, створена з особливою увагою до потреб пацієнтів. Ми поєднали експертну медицину, передове обладнання та атмосферу затишку, щоб кожна хвилина вашого візиту була наповнена турботою та спокоєм. ще
Левка Лук’яненка 21, корп.14. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська, м.Героїв Дніпра