- Пн-Сб: 10:00-20:00
- Пн-Пт: 9:00-21:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
- Оплата карткою,
Академія Подології Конєва надає допомогу висококваліфікованих фахівців, якісну діагностику на сучасному обладнанні. Є можливість пройти курс лікування із застосуванням косметичних засобів власного виробництва, які не поступаються аналогам за кордоном ще
вул. Січових Стрільців, 21. На карті
Шевченківський , м.Контрактова площа
В центрі працюють вузько-кваліфіковані спеціалісти у сфері подології. Більше 8-ми років надаємо нашим пацієнтам безболісне лікування без хірургічних втручань. Ми поєднуємо всі знання, яких потребує вирішення проблем стоп та нігтів, ортоніксія, ортопедія, діагностика. Застосовуємо найкращий метод по вирішенню проблеми врослого нігтя, про що була написана наукова робота. ще
проспект Володимира Івасюка, 53 Б. На карті
Оболонський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра
Кабінет подологіческой практики Ільницької І.Ф. спеціалізується на подології. Спеціаліст Ільницька Інна Федорівна застосовує у своїй роботі сучасні методики лікування подологіческіх захворювань за допомогою інноваційного закордонного обладнання ще
вул. Генерала Шаповала, 2. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Лук'янівська
SENSAVI - це мережа сучасних медичних центрів Києва, оснащених найновішим обладнанням, це вдале поєднання інноваційних (лазерних) технологій і багаторічного досвіду фахівців в області амбулаторної та пластичної хірургії, естетичної та оперативної гінекології, урології, проктології, дерматовенерології, дерматоонкології, дерматокосметології, дитячої дерматології, трихології, подології. ще
Бюті центр з великою кількістю послуг для твого тіла. Допоможемо у вирішенні ваших проблем та підтриманні здоров’я вашого тіла. ще
Подологічний центр "Кроки здоров'я" — це спеціалізований заклад, що пропонує сучасний догляд за стопами. Ми лікуємо врослі нігті, грибкові інфекції, плоскостопість та діабетичну стопу, використовуючи новітні технології. Професійний медичний педикюр та індивідуальний підхід забезпечують комфорт і здоров'я. ще