вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського)
Дніпровський, м.Чернігівська
Центр корекції зору «Айлаз» має вищу категорію і сертифікат ISO 9001, який вказує на відповідність світовим стандартам якості. У його стінах працюють лікарі, які спеціалізуються на лікуванні всіх офтальмологічних патологій. Обладнання центру відповідає усім міжнародним стандартам, а досвідчені фахівці регулярно підвищують кваліфікацію у Швейцарії, Німеччині, Франції та США
пр-т С. Бандеры, 17/1, 2 поверх
Оболонський, м.Почайна
Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на Троєщині надає послуги кваліфікованих фахівців, офтальмологів і ретинолога, в області діагностики зору, виявленні патологій зору, підборі очкової, контактної або «нічної» корекції зору, а також апаратного лікування зору.
пр. Червоної Калини, 10(Володимира Маяковського)
Деснянський, м.Чернігівська
Центр Ока (місце де турбуються про здоров'я ваших очей) — це сучасна офтальмологічна клініка вищої категорії. Комплексна діагностика зору, лікування глаукоми, катаракти, короткозорості, далекозорості, астигматизму та інших хвороб ока.
вул. Закревського 22
Деснянський, м.Лісова, м.Чернігівська
Сучасна офтальмологічна клініка з новітнім обладнанням та експертними лікарями. Діагностика й лікування дорослих і дітей, нейроофтальмологія, ОКТ, офтальмогенетика, друга думка та дистанційні консультації.
вул. Еспланадна, 20, оф. 403
Печерський, м.Палац Спорту
Офтальмологична клініка
Офтальмологічний центр Abbe optic знаходиться на правому березі в місті Києві, поблизу станції метро Дружби народів, за адресою: бул. Л.Українки, 36/10. Кабінет офтальмолога в Abbe optic оснащений найновішим обладнанням всесвітньовідомого німецького виробника Zeiss. В офтальмологічному центрі Abbe optic проводиться комплексна діагностика і перевірка зору на найсучаснішому обладнанні з використанням новітніх технологій. Приймає кваліфікований Лікар-офтальмолог, як дітей так і дорослих.
бул. Л.Українки, 36/10.
Печерський, м.Звіринецька, м.Печерська
Мережа оптик «Новий Зір» — це понад 15 років експертизи у сфері офтальмології. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров’я ваших очей, поєднуючи медичну точність із професійним сервісом. У кожному нашому салоні ви отримаєте кваліфіковану допомогу та індивідуальну турботу, адже здоров’я та комфорт наших пацієнтів — наш головний пріоритет.
вул. Антоновича, 123(Горького)
Голосіївський, м.Палац Україна
вул. Саксаганського, 70/16
Голосіївський, м.Вокзальна, м.Площа Українських Героїв, м.Університет
Ми — експерти у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності. У нашій команді лікарі-офтальмологи та кандидати медичних наук із багаторічним досвідом роботи, які відомі досягненнями в офтальмологічній спільноті України та Європи. За плечима наших офтальмохірургів понад 50 000 успішних операцій із відновлення зору. У мережі центрів Візіум ви можете отримати широкий спектр діагностичних, лікувальних і хірургічних послуг, що реалізується за допомогою найточнішого обладнання світових виробників. У кожному з центрів також представлена оптика, де під наглядом висококваліфікованого лікаря-офтальмолога ви можете підібрати оптичну корекцію за вашими індивідуальними показниками зору. В оптиці представлений широкий асортимент оправ і лінз світових брендів. Звернувшись до офтальмологічного центру Візіум, ви можете бути впевнені в якісній та кваліфікованій допомозі.
вул. Антоновича, 131(Горького)
Голосіївський, м.Либідська, м.Палац Україна
Первий медичний центр «Новий Зір» відкрився в Києві в жовтні 2004 року. Сьогодні центр має вищу категорію медичної акредитації та є флагманом мережі. Тут можна скористатися інноваційними методиками відновлення зору, включаючи найбільш популярні в світі безножевие фемто-технології. Персонал київського центру - фахівці з багаторічним стажем роботи. Це лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук. За їхніми плечима величезний досвід: тисячі успішних операцій і десятки доповідей на наукових з'їздах і конференціях. У центрі «Новий Зір» можуть запропонувати практично всі сучасні види діагностики та лікування очних захворювань. Схема лікування розробляється індивідуально, а якість послуг регламентується європейськими протоколами
вул. Глибочицька, 17 Г
Шевченківський, м.Лук'янівська