4.9
Лікар Офтальмолог Лагода Вікторія Юріївна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Лагода Вікторія Юріївна

Лікар вищої категорії
23 років досвіду
Дорослі
Офтальмолог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні блефариту, катаракти, глаукоми, кератиту, халязіона, кон'юнктивіту, ячменю та ін. Виконує промивання слізних ходів, видаляє чужорідні тіла з рогівки і кон'юнктиви, проводить масаж мейбомієвих залоз
Віва на м. Шулявська
ул. Вадима Гетьмана, 1 вна карті
Солом'янськийм. Шулявська
690 грн
Медичний центр «Інго» на Великій Васильківській
ул. Большая Васильковская, 54 Бна карті
Голосіївськийм. Палац Спорту
610 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Сб 25 Червень Нд 26 Червень Пн 27 Червень keyboard_arrow_right
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
108
Рекомендації
95
2
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
108 Відгуки
Рекомендую
Полина 30 Червень 2021
Лікарка виконує свою роботу вправно і з досвідом. Фахівець дуже гарний.
Рекомендую
Микола 03 Грудень 2020
Все было быстро, оперативно, профессионально, на высшем уровне!
Не рекомендую
Карина 26 Жовтень 2020
Была у врача 26.10.2020. Приёмом очень недовольна, просто сдирают деньги ни за что. Было воспаление глаза, поспала в линзе называется, врач сказала, что это не из-за линзы и что нужно обратиться в государственную клинику №8. С воспалённым глазом, которым еле смотрела, час добралась к той больнице, чтобы узнать, что она на карантине. Врач прописала капли, при этом сама сказала, что она не знает что со мной. Один вопрос: Зачем? Наверное, просто чтобы не зря платила. Поехала к нормальному врачу, и, как я и думала, это из-за линзы и всё удачно обошлось. Но нервов с клиникой "Инго" натрепалась конкретно. Деньги не вернули, врач совсем не компетентен, если Вам плохо — ему всё равно, станет еще хуже. Не тратьте своё время и нервы на подобных врачей.
Рекомендую
Лилия 22 Вересень 2020
Доктор очень внимательно осмотрела. Мне понравилась.
Не рекомендую
Татьяна 27 Серпень 2020
Основний час прийму лікар друкувала. Уваги приділила хвилин десять п'ятнадцять. Коли вона дивилась очі. Те що ми були на візиті, що не були на візиті, нічого нового не дізнались. І вона нас вигнала, ви думаєте довго, в мене наступний пацієнт. Не задоволені.
Рекомендую
Максим 20 Серпень 2020
Врач компетентная. Придерживается концепции доказательной медицины - не мракобесит по гомеопатии. Полностью выслушала историю болезни. Быстро поняла суть проблемы и назначила варианты её решения. Рекомендую.
Рекомендую
Анна 08 Липень 2020
Лікар дуже ввічлива і дуже гарний спеціаліст у своїй справі. У мене враження тільки найкращі. Я на такий гарний прийом навіть не сподівалась.
Рекомендую
Джинджолия 21 Травень 2020
Мені все сподобалося.
Рекомендую
Рустэм 02 Квітень 2020
Все что я ожидал от приема у доктора, я получил.
Рекомендую
Наталья 12 Березень 2020
Мне понравилась доктор. Доктор думающий. У меня родители медики и я могу оценить на сколько это профессионально. Мне понравилось, что доктор не гонится за современными лекарствами, которые быстро убирают симптомы и содержат гормоны. Доктор назначила адекватное лечение, которое будет контролировать, и в зависимости от того как будет проходить лечение, будет вносить корректировку в лечение. Доктор очень внимательно выслушала все проблемы не только со стороны офтальмологии, но и со стороны других факторов и хронических заболеваний.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ