- Сб: 9:00-18:00
- Сб-Вс: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-18:00
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Нд: вихідний
Клініка «Віра Надія Любов» надає послуги лікарів за такими напрямками: сімейна медицина, отоларингологія, кардіологія, неврологія, гінекологія, масаж та ін. Це затишна сучасна клініка, головною цінністю якої є комфорт пацієнта, а також висока якість медичної допомоги. ще
вул. Політехнічна, 25/29. На карті
Солом'янський , м.Політехнічний інститут
Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій - це сучасна затишна клініка, головними цінностями якої є висока якість медичної допомоги і комфорт пацієнта. Амбулаторія співпрацює з прекрасними лікарями, кожен з яких - фахівець у своїй галузі, люблячий свою роботу. ще
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Поліклініка Медбуд надає консультації 20 вузькопрофільних фахівців. У поліклініці можна пройти медичну комісію, профілактичні огляди та отримати необхідні довідки. Філософія поліклініки - професійна етика, повага до клієнтів і забезпечення інформованості у лікуванні ще
пр-т Лобановського, 17, 1 поверх(Червонозоряний). На карті
Солом'янський , м.Хрещатик, м.Лук'янівська, м.Золоті ворота
Медичний центр «Гармонія здоров'я» на вул. О. Кониського – це нова багатопрофільна клініка для всієї родини. Зручне місце розташування в центрі Києва та в тихому районі, зробить Ваш візит до лікаря спокійним та впорядкованим. Тут надають такі послуги, як: консультативні прийоми для дорослих та дітей; ультразвукова діагностика всього організму; профілактичні чек-апи; вакцинація; здача аналізів та швидке отримання результатів; заключення декларації із сімейним лікарем для себе, своїх дітей та батьків; лікування у денному стаціонарі; масаж та фізіотерапевтичні процедури. ще
вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська). На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Нова сучасна клініка «Гармонія Здоров'я» на лівому березі Києва (РК Great) пропонує: консультативні послуги для дорослих та дітей, ультразвукову діагностику всього організму, пройти гастроскопію та колоноскопію, вакцинацію, здати аналізи та швидко отримати результати. Укласти декларацію із сімейним лікарем собі, своїм дітям та батькам, отримати стаціонарне лікування. Клініка оснащена всім необхідним медичним обладнанням для якісної діагностики та оперативних втручань. ще
Клініка «Гармонія здоров'я» - це медичний заклад широкого профілю, що має масштабний досвід роботи в лікуванні і корекції захворювань всіх напрямків медицини у пацієнтів різного віку терапевтичними і хірургічними методами, включаючи лікування жіночого і чоловічого безпліддя і проведення пластичних операцій. ще
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано. ще
вул. В'ячеслава Чорновола, 12. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
вул. Харківське шосе, 56, оф. 2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, кардіології, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
вул. Братиславська, 14 Б. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника). На карті
Святошинський , м.Нивки
DIACUK Clinic –це медичний центр, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, зокрема раку шкіри, меланоми та інших новоутворень. Ключовими напрямами роботи клініки є онкодерматологія та дерматохірургія, в тому числі MOHS хірургія. ще
Consilium Medical - сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру Consilium Medical повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також комфортабельний стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру ще
вул. Глибочицька, 17. На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа