- Пн-Вс: 8:00-20:00
- Вс: 8:00-19:00
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-16:00
Другие кардіологічні клиники в Дніпрі
Центр хірургії та реабілітації "Геліос" — це медичний заклад, у якому надається сучасна медична допомога для різної віковиї категорій. ще
вул. Ламана, 17. На карті
Соборний
Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» на бул. Зоряний надає медичні послуги досвідченими лікарями на сучасному обладнанні з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Спеціалісти центру мають великий досвід наукової діяльності та практичної медицини, володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. ще
бул. Зоряний, 1. На карті
Шевченківський
Центр репродуктології та сімейного здоров'я "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар» ще
вул. В. Вернадського, 18a. На карті
Соборний
Багатопрофільна клініка надає широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг. Прийом ведуть лікарі тільки першої і вищої категорії, з досвідом роботи від 15 років, доценти і професори кафедр Дніпропетровського Державного Медичного Університету. Клініка розташована в самому центрі міста з чудовою транспортною розв'язкою ще
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. ще
бульвар Зоряний, 1М. На карті
Шевченківський
вул. Олеся Гончара, буд.2, 2-й поверх. На карті
Соборний
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка в Дніпрі, яка включає напрямки реабілітації та стаціонару. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні стосунки з пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня клініка проводить десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, піклується, де так необхідно і завжди приходить на допомогу. ще
вул. Генерала Захарченко 10 . На карті
Індустріальний
Медичний центр Консоль Медікал - приватний заклад який організовано професійними лікарями з досвідом практичної медицини. Діяльність ґрунтується на формуванні довірених відносин між пацієнтом та лікарем, колегіальності, своєчасності та комплексності, сучасних методів діагностики та лікування. ще
вул. Херсонська 10 а, каб. 412 (4 поверх). На карті
Центральний