- Пн: 8:00-16:00
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: 9:00-15:00
- Аптека в клініці,
Другие кардіологічні клиники в Дніпрі
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій. ще
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. ще
Запорізьке шосе, 80 . На карті
Шевченківський
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням. ще
Медичний центр «Здорова Нація» — це широкопрофільний медичний центр, у якому надають допомогу дорослим і дітям. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих фахівців, та лабораторні дослідження, УЗД, виїзд лікарів додому, вакцинація населення за календарем щеплень. ще
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» надає професійні послуги різних медичних напрямків для дорослих і дітей. У клініці можна отримати консультації досвідчених фахівців, пройти діагностику і здати необхідні лабораторні аналізи. Центр має високотехнологічне обладнання у кожному відділенні. ще
м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 2к. ЖК «Панорама». На карті
Соборний
У клініці інтегративної медицини «СмартМед» проводиться частотно-резонансний повний аналіз всіх порушень в організмі, індивідуальний підбір продуктів харчування, тестування на алергічні реакції, лікування травами. А також пацієнтам доступні програми зниження ваги, омолодження, авторські методики лікування гепатиту С, панкреатиту і цукрового діабету 2-го типу і т.д. ще
Медицинский центр «Педиатр 24» — это высокопрофессиональная команда специалистов, которая предоставляет медицинские услуги в рамках доказательной медицины. В «Педиатр 24» каждый родитель может быть уверенным в качестве услуг для своего ребенка. В центре можно получить консультации педиатра, невролога, ортопеда, гастроэнтеролога, кардиолога, инфекциониста и отоларинголога ще