- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 8:00-18:00
Консультації в кардіології
Консультація лікаря-кардіолога (к.м.н) Крихтіна М.А. первинна1500 грн Записатися
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Ср: 9:00-16:00
- Чт: 8:00-15:00
- Пт: 9:00-16:00
Консультація кардіолога850 грн Записатися
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій. ще
бул. Кучеревського 1. На карті
Центральний
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням. ще
вул. Героїв Крут, 15. На карті
Соборний
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання. ще
ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5. На карті
Індустріальний
бульвар Зоряний, 1М. На карті
Шевченківський
пр-т Слобожанський, 109 А. На карті
Індустріальний
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» вже багато років вважається однією з найбільших мереж мед. центрів по всій країні. В установі приймають лікарі понад 30 спеціальностей. Тут виправдовують довіру своїх пацієнтів і намагаються зберегти свою репутацію, надаючи медичні послуги найвищого рівня ще
вул. Набережна Перемоги, 110. На карті
Соборний