Сторінка 3. Сторінка 3:Неврологічні клініки у Одесі (25)
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
- Оплата карткою,
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
Культурно-оздоровчий комплекс «Немо» в Одесі надає послуги корекційної роботи для дітей з неврологічного захворювання і особливостями розвитку (аутизм, ЗПРР, СДУГ, синдромом Дауна та інші). Головний напрямок центру - дельфінотерапія. ще
Медичний центр «Діал» - це спеціалізований медичний заклад експертного рівня, у якому займаються комплексною терапією патологій хребта, порушень нервової системи, в тому числі периферичного відділу, захворювань гінекологічного та урологічного профілю, дерматовенерологічних хвороб, судинної хірургією, гомеопатією. У медичному центрі «Діал» надаються послуги метаболічної і фетальної терапії ще
Лікарі неврологи, епілептологи, сомнологи, психоневрологи, отоневрологи в даній клініці
дивитись всеЧорноп'ятов Валентин Борисович
НеврологЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
Фахівці ALSENA medical clinic допомагають підтримати та відновити здоров'я людини. Цілісно. Уважно. Професійно. Ми переконані, що тіло людини – цілісна система, здатна до самовідновлення. Для нас важливо бути помічниками організму людини. Надаючи медичну допомогу ми прагнемо підтримати його природний ресурс і підібрати виключно необхідні методи лікування для відновлення організму. ще
дивитись всеВ Медичному центрі Амбулаторія Неврології надають спеціалізовану медичну допомогу з неврології та вертебрології. Фахівці усувають біль у суглобах, попереку, грудному відділі хребта, шиї, кінцівках. Також пацієнти можуть пройти комп'ютерне витягування хребта за допомогою апарату TRA Computer ще
вул. Авдєєва-Чорноморського, 2-Б, оф. 1-А. На карті
Київський