Одеса
Лікар Невролог Жилінська Ганна Вадимівна на Doc.ua

Відгуки про Жилінська Ганна Вадимівна

Лікар-невропатолог вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Основні напрями професійної діяльності: діагностика та лікування пароксизмальних розладів свідомості; епілепсії; головного болю; судинних захворювань нервової системи; панічних і тривожних розладів, лікування посттравматичних захворювань головного мозку, когнітивних порушень
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 100 відгуків

Антоніна 21 Березень 2025
Візит пройшов добре. Лікар дуже сподобався. Сподобалося, що візит відбувся чітко по часу, без будь-яких затримок.
Анна 18 Березень 2025
Все супер, прийом пройшов добре, дякую.
Наталія 14 Березень 2025
Мені дуже сподобався візит, дуже професіональний лікар. Я знала, так як, на консультацію я записувалась по рекомендації знайомих. Я дуже задоволена, все пройшло дуже добре.
Ірина 14 Березень 2025
Консультація пройшла дуже добре. Я задоволена цим візитом, Анна Вадимівна просто чудовий лікар. Все пояснила мені детально і зрозуміло. Дуже допомогла мені. Дякую.
Назар 13 Березень 2025
Лікарка дуже добра, та файна людина. Я такого доброго та розумного лікаря не зустрічав.
Єлизавета 04 Березень 2025
Дуже все сподобалося на візиті.
Надія 20 Лютий 2025
Загалом візит був доволі вдалий.Анна Вадимівна непоганий лікар, розглянули з нею всі питання, які мене цікавили. Я залишилася повністю задоволена візитом у цього лікаря.
Анастасія 18 Лютий 2025
Нам дуже сподобався лікар. Доволі добре все було на візиті.
Александра 14 Лютий 2025
Хороший, вежливый доктор, прием понравился
Сергій 14 Лютий 2025
Добрий лікар, мені сподобався
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 chevron_right

Лікарі поблизу