Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія представляє широкий спектр сервісів, які допомагають вирішувати всі проблеми з зубами та забезпечує їхнє здоров'я на будь-якому етапі життя. Лікарі надають як першу допомогу пацієнтам з болісними відчуттями, так і комплексний підхід для вирішення найскладніших проблем зі здоров'ям зубів.Основним напрямком роботи нашої стоматології є лікування зубів та всіх супутніх проблем, таких як кісткова та м'язова дистрофія, стоматит та інші порушення в роботі органів залишкової системи. Ми використовуємо сучасні методики та технології для розробки індивідуальних планів лікування для кожного клієнта.
Медичний центр СКД надає всі види стоматологічних послуг, такі як: лікування зубів, протезування, імплантація, парадонтологія, ортодонтія. На базі клініки проводять томографічне 3D дослідження і рентген-діагностику. Більше 20 років фахівці працюють на результат і репутацію. Тут Ви отримаєте здорову і гарну посмішку.
add_box Вертебрологія Гінекологія Довідки Ендокринологія Кардіологія Наркологія ... ще
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!
Стоматологічний кабінет клініки «Ангелія» надає послуги з лікування захворювань зубів і ясен різних рівнів складності. Клініка є лідером по лікуванню кореневих каналів. На послуги кабінету діє 3-х річна гарантія. Лікарі співпрацюють зі стоматологами США і застосовують кращі міжнародні практики. Клініка «Ангелія» укомплектована спеціалізованим обладнанням провідних виробників і використовує тільки оригінальні американські пломби. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!
add_box Гінекологія Кардіологія Наркологія Ортопедія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
add_box Стоматологія Терапія Хірургія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка Ddent - медичний центр, що надає повний спектр стоматологічних послуг. У клініці представлені такі напрямки, як: ортопедія, ортодонтія, терапія, хірургія. Діє дитяче відділення
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення
Стоматологічна клініка «Імперіал» допомагає придбати бездоганну посмішку всім, навіть самим юним і дорослим пацієнтам клініки. Фахівці клініки «Імперіал» допомагають розпрощатися з неправильним прикусом, неправильною формою зубів, великими міжзубними проміжками, жовтизною емалі та іншими стоматологічними проблемами. Окремий п'ядестал в переліку послуг, що надаються фахівцями «Імперіал», займає протезування зубів і імплантація.
Стоматологическая клиника «Дент Лайф С» представляет услуги врачей по всем направлениям стоматологии, начиная от лечения десен и зубов, а заканчивая протезированием. Работа клиники построена на медицинском плановом обслуживании пациентов, что позволяет предупредить развитие осложнений. В данной стоматологии каждый пациент найдет профессиональный подход, опытных врачей, умеренные цены и внимательное обслуживание.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
ул. Ревуцкого, 42 вна карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Dental Breeze - це сучасна клініка стоматологічної медицини, яка піклується про здоров'я і красу посмішки, впроваджуючи у роботу передовий досвід американської стоматології