Стоматологічні клініки в Києві на метро Позняки (35)

Дивитись Стоматологів Києва

Mint Dental Clinic

4відгуки
add_box Ортопедія Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Mint Dental Clinic — сучасний стоматологічний центр, що спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній, хірургічній, ортодонтичній стоматології, імплантації. Центр надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу, видалення і протезування зубів та інше
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Анни Ахматової, 22на карті
Дарницький м.Славутич м.Осокорки м.Харківська м.Позняки
Вінір

Вінір

3відгуки
Паркінг
Стоматологічна клініка «Вінір» може похвалитися індивідуальним підходом лікарів до кожного пацієнта зі складанням плану лікування за попередньою діагностикою. Лікарі клініки прикладають дуже багато зусиль, щоб показати пацієнтам можливі варіанти їх майбутніх посмішок за допомогою комп'ютерного моделювання і попередніх тимчасових реставрацій.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний
пр. П. Григоренка, 16на карті
Стоматологічна клініка Дмитро Вишняк
2відгуки
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
У стоматологічній клініці Дмитра Вишняка надають послуги терапевтичного напрямку, імплантології, ортопедії та художньої реставрації зубів. Проводяться хірургічні стоматологічні втручання будь-якої складності на щелепно-лицевій ділянці, ендодонтичне лікування кореневих каналів і лікування ясен. Прийом веде хірург-імплантолог, ортопед, терапевт вищої категорії.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. А. Ахматової, буд.35, приміщення №9на карті
Градія, стоматологічна клініка

Градія, стоматологічна клініка

1відгук
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «Градія» - свого роду зразок стоматології, де якість і рівень послуг, що надаються поєднуються з лояльною ціновою політикою. Ось уже 10 років фахівці клініки дарують своїм пацієнтам здорові, красиві і сяючі посмішки. У клініці надаються послуги лікування зубів, відновлення, протезування та естетичного вдосконалення.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Петра Григоренка, 28на карті
Дарлін

Дарлін

1відгук
add_box Ортодонтія Ортопедія Стоматологія ... ще
«Дарлін» - це стабільна і успішна клініка, яка надає медичні послуги в галузі стоматології. Лікарі клініки проводять повний спектр послуг, серед яких професійна консультація, діагностика, комплексне лікування і протезування зубів.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка «Дарлін» надає повний комплекс стоматологічних послуг, кваліфіковані лікарі працюють з сучасним обладнанням, використовують тільки високоякісні матеріали і прогресивні технології лікування.
access_time_filled пн - чт : 8:30 - 21:00 access_time_filled пт : 8:30 - 21:30 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Мішуги, 10, оф. 102на карті
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Попудренко, 18, оф. 2на карті
Дарницький м.Дарниця
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
пр-т Маяковського, 43/2 (ТЦ Фестивальний)на карті
Деснянський м.Лісова
Клініка Доброго Стоматолога

Клініка Доброго Стоматолога

90відгуків
add_box Ортодонтія Ортопедична стоматологія Пародонтологія Стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
«Клініка Доброго Стоматолога» була відкрита в 2010 році. В основу її повсякденної діяльності лягло ретельне вивчення передового досвіду кращих стоматологій Києва. Витоки назви клініки дуже прості, тут вважають, що саме доброта до кожного пацієнта сприяє його якнайшвидшому одужанню. А в сукупності з професіоналізмом і відповідальністю лікарів в клініці кожен отримає і якісний результат лікування, і теплу атмосферу
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Пародонтологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка Доброго Стоматолога» — багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві на Позняках. Ми пропонуємо повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень для дітей та дорослих, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів та елайнерів. Ми — надійний помічник в профілактиці, відновленні та збереженні здоров’я Ваших зубів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Соломії Крушельницької, 7на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
Медичний центр «Ірис»
40відгуків
add_box Гінекологія Дерматологія Неврологія Педіатрія Стоматологія Терапія ... ще
Багатопрофільна клініка для всієї родини, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей. У центрі є для пацієнтів лабораторне та інструментальне обстеження на обладнанні нового покоління
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Мишуги, 3-Вна карті
DD clinic

DD clinic

29відгуків
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
У стоматологічній клініці «DD clinic» надають широкий спектр медпослуг по стоматології, що включає відбілювання зубів, дитячу стоматологію, пародонтологію, імплантацію, знімне / незнімне протезування, терапевтичну стоматологію і ін. Лікарі «DD clinic» надають гарантію на коронки, вініри, пломби. Також лікарі клініки можуть гарантувати суворе дотримання правил стерилізації та дезінфекції.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
У стоматології «DD clinic» на пр. Лобановського надають комплекс послуг по догляду за ротовою порожниною і лікування простих і ускладнених станів зубів, включаючи ортодонтичне лікування, імплантацію зубів, стоматологію дитячого віку. Лікарі «DD clinic» дотримуються всі правила дезінфекції та стерилізації, також надають гарантію на пломби, вініри, коронки.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Валерія Лобановського, 4Гна карті
Солом'янський м.Вокзальна
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
У стоматології «DD clinic» на вул. Анни Ахматової пропонують послуги з лікування складних і простих станів зубів і професійного догляду за ротовою порожниною. У центрі надають послуги з дитячої стоматології, ортодонтичного лікування та імплантації зубів, також дають гарантію на пломби, вініри і коронки.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Анни Ахматової, 30на карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
Кидс Дентал, центр дитячої стоматології
10відгуків
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр дитячої стоматології «Kid`s Dental» це клініка, де проводиться лікування дітей від народження і до 18 років при проблемах, пов'язаних з зубами і ротовою порожниною. Чуйні лікарі надають хірургічну стоматологічну допомогу, проводять ортодонтичне лікування, дитяче протезування, лікування уві сні. Батьки можуть бути впевнені, що їхні діти потрапляють в надійні руки фахівців, головна мета роботи яких полягає в наданні кваліфікованої допомоги малюкам в приємній обстановці.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Дніпровська набережна, 26-Гна карті
Дарницький м.Славутич м.Осокорки м.Позняки
Агапіт

Агапіт

Медичний центр
4.8
582відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Денний стаціонар Дерматовенерологія Дерматологія Довідки ... ще
Медичний центр «Агапіт» є багатопрофільним закладом охорони здоров'я, що включає в себе 2 підрозділи. У двох філіях МЦ «Агапіт» працюють кваліфіковані професіонали: досвідчені лікарі, уважний медичний персонал та адміністрація. Пацієнтам надається безліч послуг з функціональної та ультразвукової діагностики, консультації вузькоспеціалізованих лікарів, стоматологічне лікування та терапія в умовах денного стаціонару.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія Масаж ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
У "Медичному центрі Агапіт" на м. Чернігівська пацієнтам надається широкий спектр медичних послуг — консультаційних, діагностичних та терапевтичних. Усі лікарі медичного центру — висококваліфіковані спеціалісти, які регулярно підвищують свій професіоналізм за допомогою навчання.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Юрія Поправки, 14 ана карті
Дніпровський м.Чернігівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Агапіт на Позняках» – багатопрофільний медичний центр, представлений найголовнішими напрямками. Клініка складається з маніпуляційних та приймальних кабінетів. Усі лікарі медичного центру «Агапіт на Позняках» – висококваліфіковані фахівці, які регулярно підвищують свій професіоналізм за допомогою навчання.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Мішуги, 2на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
chevron_left 3 4
Показати ще 5 Клінікиautorenew