Клініки Андрологічні у Києві - Дніпровського району (4)
- Сб: 9:00-15:00
- Сб: 8:30-17:00
- Сб: 8:30-17:30
- Сб: 8:00-17:00
- Нд: 9:00-14:00
Медичний центр «Тельбін-Мед» працює з 2005 року і до моменту його відкриття колектив співробітників накопичив великий досвід в державних медичних установах. Лікарі центру на сьогоднішній день поєднують консультативно-лікувальну роботу з практикою в провідних клінічних закладах Києва. Дана клініка призначена для людей, яким важливо в першу чергу увагу лікарів і їх високий професіоналізм. ще
пр. Павла Тичини, 22. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
Медичний центр Reprolife спеціалізується на лікуванні усіх форм безпліддя, комплексному веденні вагітності, експертної гінекології та урології, загальної ендокринології, андрології, ембріології, генетики та репродуктивної хірургії
вул. Шумського, 5. На карті
Дарницький , м.Славутич, м.Осокорки, м.Позняки
вул. Саперне поле, 3. На карті
Печерський , м.Печерська, м.Звіринецька, м.Либідська, м.Палац Україна
Лікарі андрологи в даній клініці
дивитись всеЛитвиненко Роман Анатолійович
АндрологЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни ще
Микільсько-слобідська 4в. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
Лікарі андрологи в даній клініці
дивитись всеЧорнокульський Ігор Сергійович
АндрологЛікар першої категорії. Кандидат медичних наук.
«Академія Вашого здоров'я» - це сучасний медичний центр, який надає своїм пацієнтам дійсно якісні та професійні медичні послуги. У медичному центрі «Академія Вашого здоров'я» здоров'я кожного пацієнта знаходиться під опікою лікарів вищої та першої категорії і кваліфікованого медичного персоналу. Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» оперує новітнім медичним обладнанням та апаратурою, лікувальний процес проходить максимально комфортно для пацієнта.
вул. Червоногвардійська, 12 (вул. Гната Хоткевича, 12). На карті
Дніпровський , м.Чернігівська