Ортодонтичні клініки в Харкові (8)

Дивитись Ортодонтів Харкова
Shape Dental Studio

Shape Dental Studio

Клініка
2відгуки
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
1. Лікування зубів; 2. Складна ендодонтія з використанням дентального мікроскопу; 3. Усі види естетичного протезування; 4. Власна зуботехнічна лабораторія; 5. Дентальна імплантація та хірургія; 6. Ортодонтія; 7. Гігієна порожнини рота та пародонтологія.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Григорія Тарасенка 20А ( Плеханівська 20А)на карті
Слобідський м.Спортивна
SVDent (Есві дент)

SVDent (Есві дент)

194відгуки
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
Стоматологія SVDent – це сучасна стоматологія у місті Харків для всієї родини. У нас лікуються цілі покоління родин. Нам вже 25 років. Наша ціль – це допомога людям. Ми охоплюємо увесь спектр стоматологічних послуг: починаючи з огляду і закінчуючи складним хірургічними операціями. У нас працюють стоматологи усіх напрямків: терапевти, ортопеди, гігієністи, хірурги, імплантологи, ендодонтисти, ортодонти, пар одонтологи.
add_box Стоматологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія SVDent – це сучасна стоматологія у місті Харків для всієї родини. У клініці лікуються цілі покоління родин. SVDent вже 25 років. Ціль Стоматології SVDent – це допомога людям. Медичний центр охоплює увесь спектр стоматологічних послуг: починаючи з огляду і закінчуючи складним хірургічними операціями. У SVDent працюють стоматологи усіх напрямків: терапевти, ортопеди, гігієністи, хірурги, імплантологи, ендодонтисти, ортодонти, парадонтологи.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00 access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний
Салтівське шосе, 244на карті
Немишлянський
пр-т П. Григоренка, 3на карті
Немишлянський м.Палац Спорту
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled вт - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Петра Григоренко, 7на карті
Немишлянський м.Палац Спорту
Європейська стоматологія

Європейська стоматологія

120відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Європейська стоматологія це стоматологія європейського рівня у Харкові по українським цінам. Європейська Стоматологія забезпечить вас доброзичливим та професійним лікуванням так само, як у найкращих європейських клініках. Кваліфіковані стоматологи вирішать усі проблеми ваших зубів, застосовуючи новітні досягнення світової стоматологічної медицини. Стоматологія розташована в зручному місці, куди легко доїхати з будь-якої точки Харкова, Павлове поле, Центр, Олексіївка. Європейська стоматологія знаходиться на проспекті Науки зовсім поряд зі станцією метро “Ім. 23 серпня”.
пр-т. Науки, 41/43на карті
Шевченківський м.23 серпня
Сілк (Silk), стоматологічна клініка

Сілк (Silk), стоматологічна клініка

18відгуків
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка Silk – це медичний заклад, фахівці якого назавжди позбавлять кожного, хто звернувся до них пацієнта від зубного болю. При необхідності вони нададуть повний спектр стоматологічних послуг, спрямованих на здоров'я і білосніжність зубів. Крім того, лікарі клініки проводять лікування дітей, вважаючи за свій обов'язок знаходити підхід до кожного маленького пацієнта для того, щоб протягом усього подальшого життя вони із задоволенням ходили до стоматологів.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Культури, 26на карті
Шевченківський м.Наукова
Симфонія, стоматологічна клініка

Симфонія, стоматологічна клініка

2відгуки
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологія «Симфонія» - це клініка якісних і сучасних стоматологічних послуг. В «Симфонії» працюють кваліфіковані та досвідчені стоматологи, лікування та діагностика проводяться за допомогою інноваційного діагностичного і терапевтичного стоматологічного обладнання Morita (Японія). Клініка «Симфонія» надає весь спектр послуг з лікування, профілактики та відновлення зубів.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Чайковського, 6на карті
Шевченківський м.Ярослава Мудрого
ГлемСмайл (GlamSmile)

ГлемСмайл (GlamSmile)

1відгук
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка GlamSmile подарує пацієнтам справжнє задоволення від лікування зубів, тому що фахівці клініки працюють за принципом своїх європейських колег. Лікарі мають досвід медичної практики, а також стажування в клініках Франції, Бельгії та Німеччини, а працювати краще на кращому західному обладнанні. В даному медичному закладі надається весь спектр стоматологічних послуг за такими напрямками: лікування та протезування зубів, вініри, професійна гігієна порожнини рота, хірургічна стоматологія та ін.
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
пров. Банний, 1на карті
Київський м.Площа Конституції
Надія

Надія

5відгуків
Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Надія» в Харкові є вирішенням усіх існуючих, великих і маленьких, проблем із зубами для дорослих і дітей, і вже після першого відвідування в клініку, вона завоює симпатії всіх членів сім'ї, завдяки сучасному обладнанню, приємному персоналу, низькими цінами і високому якості наданого лікування.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гвардійців-Широнінців, 60на карті
Шевченківський м.Салтівська м.Студентська
МастерМед

МастерМед

4.7
10відгуків
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
У філіях мережі стоматологий «МастерМед» надають послуги з терапевтичної стоматології, хірургії, імплантології, естетичним реставраціям, профілактиці і гігієнічним маніпуляціям, Пародонтологічне лікування, ортодонтії. Також стоматологія «МастерМед» займається дитячою стоматологією і стоматологічним туризмом.
пр-т Трактобудівельників, 112на карті
Салтівський м.Студентська