Одеса
Меделіт, лікувально-діагностичний центр

Меделіт, лікувально-діагностичний центр

Лікувальний діагностичний центр
64відгуки
add_box Кардіологія Масаж Неврологія УЗ-діагностика Фізіотерапія Функціональна діагностика ... ще
Лікувально-діагностичний центр «Меделіт» – це висококваліфіковані лікарі: кардіолог, невролог, психіатр, психотерапевт, а також якісна та точна діагностика, прогресивні терапевтичні методики та унікальні програми лікування.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
1-й Аеродромний провулок, 4на карті
Київський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«МедЕліт» це лікувально-діагностичний центр, у якому надають професійну медичну допомогу за допомогою інноваційного обладнання. У медичному закладі використовують цілісний і системний підхід. Лікарі виявляють глибинні причини захворювань і патологій, а також впливають на нормалізацію функціональності організму.

Переваги:

• Ефективні програми лікування на основі прогресивних досягнень медицини
  • Сильна команда висококваліфікованих фахівців
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта
  • Уважне ставлення і комфортні умови
  • Можливість проходити лікування в умовах денного стаціонару під наглядом провідних фахівців клініки.

Місія професійна допомога у відновленні і збереженні здоров'я і відродження довіри до сучасної медицини. Головний стимул роботи вдячні пацієнти, які рекомендують клініку «МедЕліт» своїм рідним і друзям.

Діагностичні пакети комплексне обстеження

З турботою про вас і ваше здоров'я лікувально-діагностичний центр «МедЕліт» пропонує спеціально розроблені діагностичні пакети для комфортного і швидкого проведення комплексу діагностичних заходів з метою отримання максимально повної інформації про стан вашого здоров'я.

Лікувально-профілактичні програми

Індивідуальні лікувально-профілактичні та антивікові програми, що включають в себе широкий спектр діагностичних заходів та унікальних процедур, покликаних відновити і нормалізувати роботу органів і систем вашого організму.

Послуги на дому

Можливість діагностичних заходів, консультацій профільних фахівців і цілодобового спостереження в звичному оточенні і комфортних для вас умовах.

Перевірені відгуки про клініку
Петро 27 Лютий 2025
Дуже сподобалася клініка, гарна будівля, все виглядає елітно, відношення також мене валштувало, гарні люди, чудовий персонал. Дякую.
Ганна 19 Вересень 2024
Клініка мені сподобалася, дякую.
Дарина 12 Вересень 2024
Не вперше вже була в цій клініці, мені тут дуже подобається. Хороший сервіс та чудове відношення до пацієнтів в цій клініці. Мене тут все повністю влаштовує.
Єлизавета 19 Серпень 2024
Хорошее отношение, нормальные врачи, визит прошёл на высшем уровне.
Максим 17 Липень 2024
Понравилось отношение - когда пришёл, мне предложили воду, старались сделать как можно комфортнее моё пребывание у них.