Меделіт, лікувально-діагностичний центр
Лікувально-діагностичний центр «Меделіт» – це висококваліфіковані лікарі: кардіолог, невролог, психіатр, психотерапевт, а також якісна та точна діагностика, прогресивні терапевтичні методики та унікальні програми лікування. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Обладнання лікувально-діагностичного центру «МедЕліт»
- Апарат FibroScanFS 502 для еластографії печінки
- Апарат інтервального гіпоксія - гіпоксичної терапії (ІГГТ) ReOxy
- Апарат для мембранного лікувального плазмаферезу АМПлд-«ТТ» «ГЕМОФЕНІКС»
- Апарат мікрополяризації головного мозку «ПОЛЯРИС»
- Комплекс для реєстрації та обробки електроенцефалограми DX-NT
- Апарат ультразвукового дослідження (УЗД) SonoScape A6
- Апарат ультразвукового дослідження (УЗД ) SonoScape SSI - 8000
- Електрокардіограф HEACO ECG1201
- Монітор добового артеріального тиску і ЧСС HEACO ABMP50 ( Холтер АД )
- Реєстратор добового ЕКГ по Холтеру HEACO BI6600-12
- Аппарат физиотерапевтический «HIVAMAT 200 Evident»
- Апарат для спірометрії Spirolab MIR
Перевірені відгуки про ДЦ
Мы очень довольны визитом в клинику. Доктор, который нам проводил диагностику, хорошо все объяснила, дала рекомендации. Клиника хорошая, тихое месторасположение, нам понравилась
Клініка нам дуже подобається. Часто користуємося медичними послугами саме цієї клініки. Однозначно рекомендуємо цю клініку іншим пацієнтам.
Комфортна та хороша клініка. Лікар який проводив діагностику дуже хороший спеціаліст.
В клініці дуже приємний інтерʼєр, дуже спокійна, приємна музика, дуже приємна атмосфера. Клініка одразу дуже сподобалася, персонал хороший, лікарка діагностики чудова. Все супер!
Все було добре, до лікарів немає абсолютно ніяких претензій, виконали свою роботу чудово. Клініка мені дуже сподобалася.