Відгуки про діагностичний центр Меделіт, лікувально-діагностичний центр
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Прийом пройшов як завжди на вищому рівні, дуже задоволена лікарем, після її консультації нікуди більше не хочеться звертатися, все супер, всім рекомендую.
Все сподобалось . Все було чітко та професійно
Все чудово було у цій клініці, мені все дуже сподобалося.
Ця клініка мені дуже сподобалася. Візит тут пройшов дуже приємно, все було досить зручно та вчасно.
В клинике делала УЗИ сосудов. В клинике очень хороший специалист диагностики, вежливый, внимательный, все было быстро и точно. Заключение диагностики уже показала своему лечащему доктору, доктор посмотрел, заключение было написано доходчиво и точно, нет никаких замечаний.
Я була в цій клініці на діагностиці, мені дуже сподобалась лікарка, дуже гарна, уважна, приємна. Все пройшло на найвищому рівні, діагностику виконали гарно, дуже дякую.
Я виконував в цій клініці доплерографію судин. Мені все дуже сподобалось, діагностику виконали дуже добре, все пройшло зручно та комфортно. Дуже дякую, зауважень в мене немає.
Все сподобалося. Швидка та оперативна робота персоналу.
Все було на відмінно, все сподобалося, в клініці чисто, зручно, уважно. В клініку зверталась на електроенцефалографію, лікарем, який мене обслуговувала, моя тезка Марина, лікарем я дуже задоволена
Ця клініка дуже нам сподобалася. Візит пройшов дійсно гарно. У клініці доволі приємний медперсонал. Трішки запізнилися на візит, бо довго не могли знайти клініку, але нас прийняли без будь-яких проблем, пішли на зустріч. Тому візитом залишилися задоволені.
В клініці дуже затишно всі дуже чемні, все чітко, вчасно обслуговування сподобалось
Усе сподобалося. Обслуговування на високому рівні, використовується сучасне обладнання. Лікар — кваліфікований фахівець.
У клініці нам дуже все сподобалося, будемо сюди ще звертатися за додатковими медичними послугами, тут дійсно все нам підійшло. Дякуємо за чудовий візит.
Клініка насправді дуже хороша, обслуговування пацієнтів у цій клініці хороше. Візит пройшов максимально добре.
Мені все сподобалось. персонал доброзичливий, професійні.
Було максимально комфортно у цій клініці, візит пройшов добре. Дякую.
Сподобався інтерʼєр клініки, дуже гарна. По професіоналізму лікарів сподобалося все! Клініка має достатньо хороший діагностичний кабінет, враховуючи що вартість послуг самий дешевий по Одесі, в клініці все дуже професійно.
Оцінюю на най вищій бал свій візит, все добре, гарне обслуговування, дякую.
Все на відмінно, я задоволена проведенням діагностики, дякую.
Нормально пройшов візит, нам все дуже сподобалося у цій клініці, все дійсно було добре.
У цій клініці дуже приємний медперсонал, все влаштувало у клініці. Сама клініка дуже сподобалася.
В клініку звертався на діагностику доплер судин шиї та голови. Прийом пройшов дуже добре, лікар УЗД спеціаліст з досвідом. Клініка і персонал клініки на вищому рівні. В клініку звертався вже не перший раз
Все дуже сподобалося у клініці. Візит пройшов досить добре.
Все пройшло добре, не маю зауважень, дякую.
В клініку записувалася на УЗД. Лікар УЗД спеціаліст дуже компетентний, дуже ввічлива, уважна, прийом пройшов добре. Лікарю дякую! Клініка гарна, персонал також чудовий, зауважень не було