Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Візит пройшов доволі швидко та якісно. У самій клініці доволі було чисто, комфортно та зручно. Візит відбувся без будь-яких затримок по часу, дуже сподобалося що у клініці немає ніяких черг.
Ввічлива, спокійна, дуже уважна лікар УЗД.
Візит в клініку пройшов дуже добре, персонал клініки привітний, діагностику провели добре і швидко, ніяких нарікань до персоналу або клініки не було, ми задоволені візитом
Сервісом в клініці я задоволена, зауважень не маю. Дякую.
Все пройшло чудово. Завчасно подзвонили і нагадали про запис. Привітний персонал. Але є одне маленьке "але", вартість послуги була вищою, ніж зазначено на сайті і про це повідомили за півгодини до візиту
Диагностика была выполнена хорошо, быстро и ясно
Дуже все пройшло якісно та швидко. Клініка дуже сподобалася, все було добре.
Все пройшло ідеально, персонал був на вищому рівні.
Візитом залишилась задоволеною - УЗД фахівець був гарним фахівцем, добре провів діагностику.
Все сподобалося, я задоволений, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Все було добре, зробили гарну діагностику, дякую.
Сподобалось як лікар УЗД фахівець діагностував, як пояснив, його ставлення, швидкість процедури. Тобто усе сподобалось.
Дуже сподобалася клініка, все було добре.Дякую.
Все сподобалося у цій клініці, все добре пройшло.
Мені не сподобалося те, що у лікаря - діагноста не було асистента, тому процес діагностики та отримання результатів здіснювалися із суттєвим запізненням.
Все супер, клініка цілком комфортна, я задоволена.
Все чудово, комфортно, вчасно, дякую, звертатимуся, в разі необхідності.
Все было отлично, хорошая клиника, хорошие врачи, приятный персонал, обслужили как надо, визитом в клинику осталась довольна
Все пройшло чудово та швидко. Було класно у клініці.
Залишилася задоволена роботою лікаря діагностики
Усе сподобалось, бо все зробили швидко та якісно.
Все нормально.Трохи далеке розташування клініки. А в загальному все сподобалось.
Все влаштувало, все пройшло добре. Дякую.
Не задоволена візитом. Лікарка яка проводила УЗІ колінного суглоба, вона не побачила кісту, в описі було написано що кісти немає у мене. Я звернулась до іншого лікаря після огляду, мені сказали що кіста є і з'явилась дуже давно. Дуже не задоволена візитом дарма потрачений час та кошти.
В клинике УЗИ-специалист очень большой профессионал. Я очень рад, что встретил такого хорошего доктора, очень хороший специалист и человек, доктор мне очень помогла. Я работаю в сфере обслуживание и замечание к администратору клиники на ресепшен, девушка без настроения, неприветливая. Сама клиника нормальная, парковка, все удобно