add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Гомеопатія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК.
Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя.
Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям.
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.