Стоматологічна клініка Естетика - це медичний заклад для всієї родини, адже в її стінах проводиться лікування як дорослих, так і самих маленьких пацієнтів. Надаються такі послуги: лікування карієсу, чистка зубів, відбілювання, реставрація, шинування зубів, лікування каналів, видалення зубів і ін. Лікарі даної клініки постійно підвищують свій професійний рівень, відвідуючи українські та зарубіжні конференції та семінари, а однією зі своїх головних завдань, крім лікування зубів і ротової порожнини, вважають індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Слишком много документов нужно заполнять перед приёмом доктора. Показалось излишне, как для первого приёма.
Олег 27 Липень 2019
В клініці прохолодно, дуже привітний персонал, хороше відношення до пацієнтів. Мені все сподобалось.
Сергей 26 Липень 2019
Всё, было быстро и качественно. В клинике, очень чисто и аккуратно. Понравилось!
Людмила 13 Лютий 2015
В клинике предложили кофе и чай, все понравилось.
Наталья 16 Вересень 2014
Персонал внимательный, все просьбе выполняли. Понравилось обслуживание, меня быстро записали в удобное мне время, затем напомнили. Очень удобно, особенно для занятых людей.