Київ
Приватний кабінет психотерапевта-нарколога Таратухіна Ю.А.

Приватний кабінет психотерапевта-нарколога Таратухіна Ю.А.

Практикуючий лікар
264відгуки
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія Сексологія ... ще
Приватний кабінет психотерапевта-нарколога Таратухина Ю.А. надає послуги досвідченого лікаря нарколога, психотерапевта, психіатра, який розробив унікальний метод лікування алкогольної залежності. Таким чином йому вдається допомогти пацієнтам будь-якого віку, незалежно від того, яка кількість часу кожна окрема людина страждає на алкоголізм. Крім того, він проводить лікування тютюнопаління, ігроманії, енурезу, неврозу і т.д. У приватному кабінеті психотерапевта-нарколога Таратухина Ю.А. життя кожного пацієнта стає краще, а разом з нею його близьких людей і родичів!
access_time_filled пн - нд : 7:00 - 22:00
вул. Раїси Окіпної, 2. Готель Турист, поверх 19, офіс 14на карті
Дніпровський м.Лівобережна м.Дарниця
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Приватний кабінет психотерапевта-нарколога Таратухина Ю.А.  - це місце, де кожен пацієнт відчуває себе як вдома і знайде впевненість у тому, що його проблема буде вирішена.  Спеціаліст клініки - висококваліфікований лікар Таратухін Ю.А.  - проводить лікування алкогольної та нікотинової залежності, енурезу, імпотенції, заїкання, надмірної ваги за допомогою унікального способу, який фахівець розробив самостійно.

Даний лікар на сьогоднішній день визнаний провідним фахівцем в області лікування душевних розладів у нашій країні. За більш ніж 20-річну лікарську практику він допоміг 20 тисячам пацієнтам з різними проблемами, пов'язаними з залежностями.  Саме тому до лікаря звертаються люди з усіх куточків України.

Напрямки роботи приватного кабінету Таратухіна Ю.А.:

• наркологія;
  • психіатрія;
  • психотерапія.

Хвороби, лікування яких проводиться у приватному кабінеті Таратухіна Ю.А.:

• алкогольна та нікотинова залежність;
  • невроз;
  • зайва вага;
  • ігроманія та ін.

Переваги приватного кабінету Таратухіна Ю.А.:

• зручне місце розташування;
  • індивідуальний підхід до кожного пацієнта;
  • лікування пацієнтів, незалежно від їх віку та кількості часу, протягом якого кожен пацієнт страждав на алкоголізм, нікотинову залежністю, ігроманію, надмірну вагу;
  • на всі види лікування надаються знижки:
    • учасникам бойових дій, дітям війни, інвалідам I і II груп, ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
    • працівникам гірничодобувної та металургійної промисловості;
    • пацієнтам, які звертаються до лікаря до закінчення терміну дії або після закінчення терміну дії процедури, яка забороняє вживати алкоголь.
Перевірені відгуки про клініку
Дмитро 05 Лютий 2021
Просто номер готелю, крісло зручне.
Іванна 06 Грудень 2019
Уютный, теплый, маленький .
Татьяна 28 Листопад 2019
Это все-таки не офис, а гостиница. Помещение смутило, недостаточно может было комфортно в этом плане. А так все нормально.
Андрій 22 Листопад 2019
Уютно, нормально, комфортно.
Александр 22 Жовтень 2018
Имеет хороший кабинет, что своей обстановкой располагает к доктору и помогает лечению.