add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія Сексологія ... ще
Приватний кабінет психотерапевта-нарколога Таратухина Ю.А. надає послуги досвідченого лікаря нарколога, психотерапевта, психіатра, який розробив унікальний метод лікування алкогольної залежності. Таким чином йому вдається допомогти пацієнтам будь-якого віку, незалежно від того, яка кількість часу кожна окрема людина страждає на алкоголізм. Крім того, він проводить лікування тютюнопаління, ігроманії, енурезу, неврозу і т.д. У приватному кабінеті психотерапевта-нарколога Таратухина Ю.А. життя кожного пацієнта стає краще, а разом з нею його близьких людей і родичів!
Не сподобався кабінет лікаря. Приміщення, де лікар приймав, дуже неприємне, в кабінеті зовсім неприбрано, зайві речі були розкидані. Це дуже погане враження, відволікає від прийому, знаходитися в кабінеті було некомфортно
Дмитро 05 Лютий 2021
Просто номер готелю, крісло зручне.
Іванна 06 Грудень 2019
Уютный, теплый, маленький .
Татьяна 28 Листопад 2019
Это все-таки не офис, а гостиница. Помещение смутило, недостаточно может было комфортно в этом плане. А так все нормально.
Андрій 22 Листопад 2019
Уютно, нормально, комфортно.
Александр 22 Жовтень 2018
Имеет хороший кабинет, что своей обстановкой располагает к доктору и помогает лечению.
Алина 20 Жовтень 2018
Доктор мне понравился. Внимательный, умный, приятный в общении. Задаёт конкретные вопросы. Я очень довольна. Буду продолжать у него лечиться.
Юлия 20 Жовтень 2018
Доктор действительно очень хороший, помогает многим.