БлагоДар в м. Харків

БлагоДар в м. Харків

Медичний центр
«Благодар» - це медичний центр, який допомагає людям з психологічною залежністю від шкідливих звичок. У клініці працюють досвідчені фахівці, які допомогли вже не одній людині повернутися до колишнього життя
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Різдвяна 29 ана карті
Холодногірський м.Центральний ринок
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Схожі клініки поблизу в місті Харкові:
«АМГ клінік медікал лаб»
add_box Дерматологія Кардіологія Наркологія Неврологія Психіатрія Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Юри Зойфера, 6
Центр здоров'я лікаря Артемчука
add_box Андрологія Гінекологія Косметологія Мануальна терапія Наркологія Педіатрія ... ще
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дмитра Коцюбайла (Державінська), 38
Холодногірський
Медичний центр наркологічної та психологічної допомоги «Харьковский нарколог»
add_box Наркологія Психіатрія Психотерапія ... ще
вул. Полтавский шлях 123
Холодногірський
ULife (Юлайф) на Клочківській
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Вул. Клочківська, 222
Шевченківський
Приватний кабінет психолога Погрібняк В. Ю.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 12:00 - 18:00
вул. Вартових Неба, 42, офіс 305
Шевченківський
Приватний кабінет психолога Котенко Ю.І.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : Цілодобово access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Каразіна, 6, підїзд №1
BABY LUCK
357відгуків
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія Масаж ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Героїв Харкова 162
Немишлянський
Кабінет психолога Деревянко Вікторії
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пров. Кравцова, 11
МедАРТ (MedART), психологічний центр
add_box Масаж Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2
Мережа центрів ментального здоров’я Dr. Isaenko  на вул. Шевченка
add_box Психіатрія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шевченка, 133
Київський
Схожі клініки в інших районах міста Харкова:
4.8
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

"Благодар" - один з небагатьох медичних центрів, що пропонує по-справжньому ефективні рішення проблем з надмірною вагою, алкогольною і нікотиновою залежністю, ігроманією. У центрі проводяться як групові заняття, так і індивідуальні.

Фахівці центру допомагають позбутися від залежностей і надмірної ваги пацієнтам з усієї України. З розкладом прийомів лікарів медичного центру ви можете ознайомитися на сайті. Записатися на прийом до лікаря пацієнти можуть в будь-який час.

У клініці проводяться сеанси по усуненню харчової залежності, під час яких на психіку пацієнтів виявляється емоційно-стресова дія. Під час сеансу пацієнт знаходиться в напівдрімоті, завдяки чому на його свідомість не діють харчові стереотипи.

До початку сеансу пацієнтам читають лекцію про те, якими особливостями володіє дана методика лікування. Також лектор роз'яснює техніку правильного харчування, яка сприяє максимальному зниженню ваги, закріпленню принципів здорового способу життя, засвоєних під час сеансу.

Сеанс по позбавленню від харчової залежності вимагає попередньої підготовки:

• за 2 дні до початку лікування слід виключити алкоголь;
  • за 1 день до сеансу слід обмежити кількість їжі, в їжі віддати перевагу овочам, фруктам, молочним продуктам;
  • в ніч перед сеансом рекомендується спати не більше 4-х годин;
  • в день відвідин клініки потрібно виключити вживання кофеїновмісних напоїв.

Філії медичного центру "Благодар"

Прийом ведеться в декількох містах України:

• Київ *
  • Харків *
  • Дніпро і Кривий Ріг *
  • Запоріжжя*
  • Миколаїв*
  • Одеса *
  • Львів*

* ДАТУ ПРИЙОМУ ЛІКАРЯ У ВАШОМУ МІСТІ НЕОБХІДНО УТОЧНЮВАТИ У ОПЕРАТОРІВ НАШОГО СЕРВІСУ.

Перевірені відгуки про клініку
Марина 25 Червень 2018
Очень хороший доктор. Очень профессиональный подход к решению проблем пациентов. Спасибо огромное доктору.
Валентина 15 Квітень 2015
Это не клиника, а какое-то помещение, где тонкая дверь и из-за этого было слышно наш диалог посторонним людям.
Татьяна 06 Червень 2014
Все понравилось