add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
«Оксфорд Медікал» – це команда спеціалістів, які орієнтовані на
індивідуальний підхід до здоров'я кожного пацієнта. В медичному центрі працюють висококваліфіковані спеціалісти, які надають якісні медичні послуги, проводять діагностику, обстеження та лікування. Медичний центр оснащений сучасним лікувально-діагностичним обладнанням, за допомогою якого можна встановити точний діагноз. Клініка працює за такими напрямами, як естетична медицина, терапія, педіатрія, дерматологія, урологія, проктологія, кардіологія, флебологія, неврологія, гінекологія та інше.
Лікар, Григорська Олена Ярославівна, дуже приємна, дуже ввічлива, хороша, відповіла на всі мої питання. Клініка хороша, сподобався на ресепшен персонал, також дуже ввічливі, проконсультували по всім питанням. Клініка чиста, охайна
Степан 16 Жовтень 2024
В майбутньому планую відвідувати дану клініку, адже тут все дуже гарно, класно та сучасно.
Христина 15 Жовтень 2024
Мені в загалом все сподобалось.Григорська Олена Ярославівна на мої всі питання які мене турбували дала конкретну чітку відповідь. Візитом я задоволена
Галина 07 Жовтень 2024
Лікар Сопчишин Петро Михайлович дуже хороший фахівець, все мені розповів по моїй проблемі. Дуже сподобався як людина та як фахівець.
Людмила 19 Серпень 2024
Сподобалася клініка, все пройшло доволі добре.
Олексій 01 Липень 2024
Клініка влаштувала, але є питання до лікаря.
Анастасія 05 Червень 2024
На прийомі все було чудово, також задоволена проведенням діагностики, планую звертатися до клініки і надалі.
Гліб 04 Червень 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було гарно, все добре пройшло.
Наталія 02 Червень 2024
Були на консультації у кардіолога Гойта Миколи Васильовича, він дуже високо освічений лікар, що має індивідуальний підхід до пацієнтів. Візитом залишились задоволеними.
Кузьма 30 Травень 2024
Дуже хороший сервіс у цій клініці. Мені все дуже сподобалося, все було супер.