Дніпро
Маестро Авторська стоматологія

Маестро Авторська стоматологія

Стоматологічна клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
У стоматологічній клініці «Маестро» пропонується точна діагностика і кваліфіковане лікування захворювань зубощелепної системи. «Маестро» -це стоматологія Вашої мрії.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Набережна Січеславська, 27на карті
Шевченківський
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Лікування та імплантація зубів у нашій стоматологічній клініці-це гарантія якісного відновлення функціональних та естетичних характеристик зубного ряду.

Незалежно від того, що ми робимо-лікуємо канали, зуби мудрості, передні або жувальні зуби, в нашій клініці використовуються передові технології, методики та матеріали, завдяки яким всі етапи лікування та їх результати відповідають найвищим стандартам у цій галузі. Для того, щоб нівелювати всі неприємні моменти, які у пацієнтів асоційовані з відвідуванням стоматологічного кабінету, ми обов'язково використовуємо анестезію і, в разі необхідності, седитацію. Це гарантує безболісне лікування і дає змогу зробити будь-який Ваш візит до нашої клініки приємною прогулянкою.

Перевірені відгуки про клініку