add_box Мануальна терапія Психіатрія Психотерапія Рефлексотерапія ... ще
Центр психологічного консультування та психокорекції «НОРМА» розкриває свої двері для всіх клієнтів, які відчувають, які б то не було, психологічні, психосоціальні та невротичні труднощі, пережитий негативний досвід, труднощі в спілкуванні і самопошуку. Висококваліфіковані фахівці центру «НОРМА», психологи, психотерапевти і психіатри допоможуть вирішити існуючі проблеми порушення психологічного, неврологічного та психосоматичного характеру і повернуть вам гарне самопочуття і душевну рівновагу.
Не дуже зручно було перебувати у вітальній кімнаті, адміністратор клініки не була дуже привітною. Ми записувалися до профільного спеціаліста, а саме психолога. Відповідно у клініці мали б знати, що ми маємо якісь проблеми й дитина з особливостями. Але адміністратор на це не зважала і відповідно робила надто різкі зауваження дитині. Мені в такій ситуації було дуже не комфортно знаходитися саме з цим адміністратор у цій клініці.
Марина 02 Серпень 2025
Візит пройшов добре у цій клініці. Все було тут максимально тихо та спокійно. Мені дуже сподобалося у клініці.
Оксана 16 Липень 2025
Хочу подякувати клініці "Норма" за гарне обслуговування, затишну обстановку у клініці. Подобається що немає черг.