Медична клініка Cerebrum

Медична клініка Cerebrum

Клініка
add_box Наркологія Психіатрія Денний стаціонар Стаціонар ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
CEREBRUM — приватна медична клініка в Дніпрі, що надає комплексну психіатричну, наркологічну, паліативну та геріатричну допомогу. Ми поєднуємо медичний досвід, індивідуальний підхід і комфортні умови для відновлення та підтримки.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шинна, 11на карті
Шевченківський
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

CEREBRUM — це перша приватна клініка у Дніпрі, яка надає комплексну психіатричну, наркологічну, паліативну та геріатричну допомогу. Ми працюємо з людьми, які потребують не лише професійного лікування, а й підтримки, гідного ставлення та відновлення життєвого балансу.

Наші фахівці допомагають пацієнтам із тривожними розладами, депресією, панічними атаками, біполярним афективним розладом, ПТСР, психозами, розладами харчової поведінки. Також ми проводимо детоксикацію, кодування від алкогольної залежності лікування ігрової та наркотичної залежності.

У CEREBRUM працює міждисциплінарна команда: психіатри, наркологи, терапевти, кардіологи, психологи та медичні сестри. Ми не використовуємо шаблонних рішень — кожен план лікування створюється індивідуально.

Клініка також має окремий напрям — паліативна допомога та догляд за людьми похилого віку. Ми забезпечуємо цілодобовий догляд у стаціонарі або виїзд мобільної бригади додому. Наші пацієнти отримують знеболення, психологічну підтримку, обробку ран, догляд за катетерами, стомами та медичний супровід у підгострий період після інсультів, інфарктів.

Умови перебування — це комфорт і спокій: затишні палати з усіма зручностями, окремий санвузол, ортопедичні ліжка, Wi-Fi, ТБ, холодильник, зелений двір, альтанка, фінська сауна, збалансоване харчування з вибором страв.

CEREBRUM — це про медичну допомогу з людським обличчям.

Ми поруч з тими, хто потребує найбільше.

Перевірені відгуки про клініку