Лікар стоматолог-терапевт, ефективно проводить лікування хвороб зубів (карієс, пародонтоз, зубний камінь, глосит, гінгівіт і ін.), Відбілювання, а також гігієну і профілактику.
Лікар стоматолог, працює по такому напрямку, як дитяча терапевтична стоматологія, займається лікуванням карієсу, зубного каменю, гінгівіту і ін. При необхідності використовує лікування без бормашини, щоб уповільнити каріозний процес.
Лікар-стоматолог, ендодонтист. Спеціалізується на відновленні анатомічної форми зубів, художній реставрації. Лікує такі захворювання, як: хронічний і гострий карієс, пульпіт, періодонтит і його загострення, хронічний і гострий гінгівіт.
Стоматолог, який займається терапевтичним і хірургічним лікуванням зубів - лікування каріозних пошкоджень, художні реставрації зубів, лікування пародонтологічного профілю, шинування зубів, протезування (адгезивне), імплантація.
Стоматолог-хірург, в область професійних інтересів Романа Юрійовича входить терапевтичне лікування зубів, гігієнічні процедури в ротовій порожнині, пародонтологічне лікування, художні реставрації, послуги з видалення зубів, адгезивне протезування.
Лікар-стоматолог Роман Борисович займається ортопедичною, хірургічною і терапевтичною практиками. У 2015 році закінчив Запорізьку медичну академію післядипломної освіти. У професії - 2,5 років, постійно відвідує курси, тренінги та семінари.