Я – к лінічний психолог. Працюю на стику психотерапії та психіатрії (без призначення медикаментів). Маю досвід роботи з пораненими військовими та людьми, які пережили травматичний досвід війни. Працюю з ПТСР, депресією, панічними розладами, труднощами у сімейних стосунках і взаємодії з підлітками. У роботі пропоную психотерапію без боротьби з собою – для людей, яким складно жити з тривогою та внутрішньою напругою. Основний фокус – безпечне перебування у власному емоційному досвіді й поступове відновлення здатності діяти у важливому для себе напрямку.
Я Пухальський Микола Павлович, лікар-невролог та функціональний діагност. В своїй роботі я керуюсь сучасними доказовими медичними даними та індивідуальним підходом до лікування
За свою практичну діяльність я пройшов різні рівні роботи в неврології: кафедра, поліклініка, стаціонар, клінічні дослідження, діагностична діяльність, а тому знаю, як надається неврологічна допомога і яких недоліків можна уникнути
Зокрема через це виникла ідея створити медичний центр «NEURO», робота якого базується на засадах доказової медицини, сучасних медичних даних та неупередженості, завдяки чому пацієнт отримує точну та комплексну інформацію про стан свого здоров'я.
В умовах МЦ «NEURO» у вас є можливість отримати якісні неврологічні послуги, а також пройти діагностику периферичної нервової системи за допомогою електронейроміографії (ЕНМГ)
Запоріжжя, вул. Незалежної України, 40, під'їзд №1, оф. 2
Доктор спеціалізується на психології і сімейній психотерапії. Проводить психологічне консультування, психотерапію, психодіагностику, коучинг. Надає професійну допомогу при різних психологічних проблемах у дорослих і підлітків
Психоаналітичний психотерапевт Андрєєва Марина Віталіївна проводить сеанси в області: розладів харчової поведінки, психоаналітичної психотерапії, дитячої психотерапії, а також сеанси по сімейній психотерапії.
Олександра Олександрівна — лікар-отоларинголог вищої категорії, сурдолог, кандидат медичних наук, доцент кафедри оториноларингології Запорізької медичної академії післядипломної освіти.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Марина Володимирівна спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи у дітей. Дитячий уролог Марина Володимирівна також виконує функції дитячого хірурга, що дозволяє комплексно підходити до вирішення урологічних та хірургічних питань.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Тетяна Володимирівна Севастьянова — психологиня, гештальт-консультантка, сімейна психотрапевтка з 25-річним досвідом. Працює з дорослими, підлітками, парами і сімями. Допомагає при стресі, тривожності, депресивних станах, переживанні горя і втрати, емоційному вигоранні, труднощах у сімейних і парних стосунках. У роботі дотримується етичного кодексу психолога, принципів ненасильницького спілкування та підбирає методи відповідно до запиту клієнта.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я – спеціаліст центру подології «Здорові ніжки», і моя головна мета – повернути вам комфорт у кожному кроці. У своїй роботі я поєдную професійний медичний догляд із делікатним підходом, вирішуючи складні проблеми стоп і нігтів: від врослого нігтя до грибкових поразок. Завдяки прямій співпраці нашого центру з професійною лабораторією та профільними лікарями, я не просто усуваю симптоми, а дію системно та обґрунтовано. Для мене критично важлива ваша безпека, тому я суворо дотримуюсь стандартів стерильності і використовую лише перевірені методики. Постійно вдосконалюю навички, щоб ви отримували допомогу найвищого рівня та щиру турботу про ваше здоров'я.
Олексій Борисович лікар отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні сучасної діагностики, лікування та профілактики захворювань зовнішнього, середнього та внутрішнього вуха. Надає амбулаторні послуги ЛОР-лікаря, проводить попередні й періодичні професійні огляди.