Приватні лікарі Запоріжжя

Лікар Отоларинголог Терлецький  Олексій  Борисович  на Doc.ua
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Олексій Борисович лікар отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні сучасної діагностики, лікування та профілактики захворювань зовнішнього, середнього та внутрішнього вуха. Надає амбулаторні послуги ЛОР-лікаря, проводить попередні й періодичні професійні огляди.
Лікар Офтальмолог Михальчик  Тетяна  Сергіївна на Doc.ua
Михальчик Тетяна Сергіївна
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Тетяна Сергіївна - кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії. Має стаж роботи 35 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сітківки та зорового нерва. Лікар постійно відвідує семінари та майстер класи.
Лікар Отоларинголог Кокоркін Дмитро Михайлович на Doc.ua
Кокоркін Дмитро Михайлович
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Дмитро Михайлович — лікар-отоларинголог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент кафедри ЗМАПО. Спеціалізується на на діагностиці та лікуванні захворювань вуха, горла, носа
Лікар Отоларинголог Скоробогатый Вадим Вадимович на Doc.ua
Скоробогатый Вадим Вадимович
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Вадим Вадимович – завідувач кафедри оториноларингології ДЗ «ЗМАПО МОЗ України», кандидат медичних наук, доцент. Експерт в питаннях: ендоскопічна хірургія околоносових синусів, лімфоглоткового кільця, відновна функціонально-реконструктивна хірургія носа.
Лікар Хірург, Ендокринолог Вільховий  Сергій  Олегович на Doc.ua
Вільховий Сергій Олегович
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Сергій Олегович кандидат медичних наук, ендокринний хірург вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні пацієнтів з захворюванням ендокринних залоз (доброякісні, злоякісні новоутворення, підлягаючі оперативному втручанню) та ведення післяопераційних хворих.
Лікар Офтальмолог Шеверньова  Людмила  Іванівна на Doc.ua
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Людмила Іванівна – лікар офтальмолог вищої категорії. Володіє сучасними методами діагностики та лікування рефракційних станів, запальних та дегенеративних захворювань органів зору (зокрема, катаракти). Проводить попередні та періодичні професійні огляди.
Лікар УЗД-фахівець Солов'юк  Олександр  Олегович на Doc.ua
Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10
Олександр Олегович - кандидат медичних наук, лікар-ендокринолог вищої категорії, лікар-ультразвукової діагностики, доцент кафедри внутрішніх хвороб 1 й симуляційної медицини Запорізького державного медичного університету. Має великий клінічний досвід лікування хворих з ендокринною патологією та захворюваннями серцево-судинної системи, займається науковою та педагогічною діяльністю.
Лікар Терапевт Федорова Олена Петрівна на Doc.ua
Федорова Олена Петрівна
Запоріжжя, пр. Соборний, 94
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить пальпацію, аускультацію, вимірювання артеріального тиску. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, бронхіт, пневмонія, риніт, коліт, цистит, ішемічна хвороба серця та інші.
Лікар Психолог, Психотерапевт Лебедєва Тетяна Іванівна на Doc.ua
Запоріжжя, вул. Південноукраїнська 11
Я дипломований психолог із більш ніж 20-річним досвідом терапії, член Української спілки психотерапевтів (клієнт-центрований напрямок), маю досвід роботи з надання терапевтичної допомоги різним групам населення, надаючи індивідуальну, парну та сімейну терапію. Я пропоную клієнтоорієнтоване, підтримуюче середовище, де ви можете відчувати себе в безпеці, досліджуючи свою унікальність, думки, почуття та поведінку, щоб підвищити поінформованість про те, що може утримувати вас від більш осмисленого, щасливого, успішного та повноцінного життя. Я вірю, що завдяки емпатії та щирому контакту в терапії люди можуть використовувати свої неймовірні сили та стійкість, щоб подолати перешкоди та досягти своїх цілей. Вам завжди буде надана повага, співчуття та щира турбота, поки ви працюєте зі мною, щоб визначити більш продуктивний шлях до того, що ви шукаєте і чого заслуговуєте. Як досвідчений терапевт, я допомагаю людям впоратися зі складними життєвими подіями чи рішеннями, сприяти підвищенню самооцінки та самосвідомості, зміцнювати впевненість у своїх силах, розвивати нові навички вирішення проблем та стратегії подолання труднощів, а також покращувати навички комунікації. Якщо ви шукаєте дистанційну терапію та неупереджене розуміння, звертайтесь! Ми будемо працювати разом, щоб знайти рішення, розвиваючи міцні та продуктивні відносини, засновані на чесності, надії та щиру турботу. Змінитись непросто, але можливо. Ми придумаємо, як цього досягти. Немає нічого, з чим ми не могли б упоратися разом. З чим би ви не зіткнулися, ви не самі… я можу допомогти. Буду рада спільній роботі з Вами!
Лікар Масажист, Реабілітолог Тоцький Андрій Анатолійович на Doc.ua
Запоріжжя, пр. Соборний, 94
Андрій Анатолійович - масажист та реабілітолог. Має стаж роботи понад 20 років. Приймає дорослих та дітей з 10 років. Фахівець розробляє комплекс лікувальних та профілактичних заходів, спрямований на відновлення рухової активності пацієнта після перенесених травм, операцій чи захворювань. У роботі використовує різноманітні масажні техніки. Надає допомогу при остеохондрозі, сколіозі, рахіті.