Святослав Миколайович є практикуючим хірургом, урологом-андрологом c 8 річним досвідом лікування урологічних захворювань.
Є дійсним членом Європейської та Української асоціації урологів-андрологів.
Лікар приймає участь в науково-практичних конференціях по урологічній і андрологічній тематиці з підвищенням кваліфікації та володінням нових методик в діагностиці, профілактиці та лікуванні.
Я Пухальський Микола Павлович, лікар-невролог та функціональний діагност. В своїй роботі я керуюсь сучасними доказовими медичними даними та індивідуальним підходом до лікування
За свою практичну діяльність я пройшов різні рівні роботи в неврології: кафедра, поліклініка, стаціонар, клінічні дослідження, діагностична діяльність, а тому знаю, як надається неврологічна допомога і яких недоліків можна уникнути
Зокрема через це виникла ідея створити медичний центр «NEURO», робота якого базується на засадах доказової медицини, сучасних медичних даних та неупередженості, завдяки чому пацієнт отримує точну та комплексну інформацію про стан свого здоров'я.
В умовах МЦ «NEURO» у вас є можливість отримати якісні неврологічні послуги, а також пройти діагностику периферичної нервової системи за допомогою електронейроміографії (ЕНМГ)
Психоаналітичний психотерапевт Андрєєва Марина Віталіївна проводить сеанси в області: розладів харчової поведінки, психоаналітичної психотерапії, дитячої психотерапії, а також сеанси по сімейній психотерапії.
Дитячий кардіоревматолог. Проводить діагностику дитячого організму, займається лікуванням вроджених і набутих вад серця, ревматологічних захворювань і т. д.
Римма Ігорівна спеціалізується в галузі дитячої неврології. Лікар веде консультативні прийоми пацієнтів від 0 та до 18 років. Надає лікувально-діагностичну допомогу з приводу неврологічних захворювань раннього дитячого віку, перинатальній патології, підліткової неврології.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Олексій Борисович лікар отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні сучасної діагностики, лікування та профілактики захворювань зовнішнього, середнього та внутрішнього вуха. Надає амбулаторні послуги ЛОР-лікаря, проводить попередні й періодичні професійні огляди.
Євгенія Валентинівна професор, лікар-офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на сучасній діагностиці, лікуванні та профілактиці первинної та вторинної глаукоми, професійної патології органів зору. Лікар веде пацієнтів з глаукомою в післяопераційному періоді. Євгенія Валентинівна проводить амбулаторні операції на оці та повіках.