Юлія Анатоліївна психотерапевт і тренер особистісного зростання, є магістром психології. Лікар працює з дорослими і дітьми, допомагаючи вирішити індивідуальні та сімейні проблеми, проводить психодіагностику і психокоррекцію емоційних станів і різних порушень в поведінці. Також застосовує сімвол-драму, арт-терапію, інтерпретацію сновидінь, наративну психотерапію.
Асистент кафедри медичної психології та психіатрії ВНМУ імені М.І. Пирогова, спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворювань, алко- та наркозалежності
Лікар спеціалізується на клінічної психології та психотерапії. Проводить психодіагностику, індивідуальні консультації, групову роботу з дітьми, що мають агресивну поведінку, групи підтримки при втраті, когнітивно-поведінкову психотерапію. Веде прийом для дітей від 3-х років
До психолога звертаються при труднощах у навчанні і роботі, зі страхами і фобіями, психосоматичними розладами. Веде прийом підлітків і дорослих, включаючи сімейні пари. У своїй роботі спирається на кілька базових методів психотерапії: використовує психоаналіз, інтегративний аналіз, символдраму, проводить тілесно-орієнтовану терапію
Вибір напрямку професійної діяльності (психотерапія) допомагає Дмитру Олександровичу знайти грамотні і професійні рішення для пацієнтів, які страждають від постійних психосоматичних захворювань, складних відносин з рідними і сім'єю.
Завдяки гештальт-терапії Дмитро Олександрович допомагає своїм пацієнтам вибудувати гармонійні відносини, знайти свою мету в житті і знайти внутрішній спокій.