Акушер-гінеколог, дитячий та підлітковий гінеколог. Виконує лікування захворювань жіночих статевих органів, включаючи захворювання, що передаються статевим шляхом; проводить профілактику захворювань шийки матки.
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Ірина Євгенівна ефективно вирішує широкий спектр дерматологічних та венерологічних проблем.
Ірина Євгенівна є доцентом, кандидатом медичних наук по дерматовенерології, а також висококваліфікованим фахівцем з багаторічним досвідом роботи.
Ірина Євгенівна відвідє міжнародні конференції та семінари, що дозволяє їй впроваджувати найсучасніші методи лікування та догляду за шкірою.
Лікарка з 24-річним досвідом у медичній галузі. Підхід Марини Демʼянівни ґрунтується на високій якості послуг, ретельному аналізі та індивідуальному підході до кожного пацієнта. Довірте своє здоров'я в руки справжнього фахівця – і ви відчуєте впевненість у своєму майбутньому.
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів зору у дітей. Проводить консультації, базові офтальмологічні огляди, обстеження та призначає індивідуальне лікування з урахуванням вікових особливостей. Працює з маленькими пацієнтами із загальними офтальмологічними проблемами, глаукомою, катарактою та патологіями сітківки. Забезпечує сучасний підхід до діагностики та допомагає зберегти і покращити зір дитини.
Лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні чоловічого безпліддя, уретриту, простатиту, сексуальних розладів у чоловіків. Регулярно поповнює знання, беручи участь в конференціях і семінарах, присвячених урологічної тематиці.