Лікарка з 24-річним досвідом у медичній галузі. Підхід Марини Демʼянівни ґрунтується на високій якості послуг, ретельному аналізі та індивідуальному підході до кожного пацієнта. Довірте своє здоров'я в руки справжнього фахівця – і ви відчуєте впевненість у своєму майбутньому.
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів зору у дітей. Проводить консультації, базові офтальмологічні огляди, обстеження та призначає індивідуальне лікування з урахуванням вікових особливостей. Працює з маленькими пацієнтами із загальними офтальмологічними проблемами, глаукомою, катарактою та патологіями сітківки. Забезпечує сучасний підхід до діагностики та допомагає зберегти і покращити зір дитини.
Лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні чоловічого безпліддя, уретриту, простатиту, сексуальних розладів у чоловіків. Регулярно поповнює знання, беручи участь в конференціях і семінарах, присвячених урологічної тематиці.
Олег Анатолійович - досвідчений ортодонт-ортопед. Займається проблемою повної або часткової відсутності зубів, відновлення функції зубощелепного апарату, відновлення естетичної функції і іншими ортодонтическими завданнями
Лікує такі поширені захворювання, як риніт, гастрит, бронхіт, алергія, грип та інші. Направляє до вузькоспеціалізованих лікарів при необхідності, проводить обстеження та діагностує наявність хвороб