Лікар спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням таких захворювань, як: серцева недостатність, ішемічна хвороба серця, стенокардія, вегетативна дистонія та інші
Лікар-педіатр, доцент ВНМУ ім. М.І. Пирогова. Багаторазовий учасник стендових, усних доповідей, друкованих робіт в міжнародних науково-практичних конференціях
Лілія Вікторівна Парфенюк займається підбором будь-яких видів контактних лінз, включаючи мультифокальні і торичні. Вона працює з виробниками лінз Bausch and Lomb, Alcon, Sauflon і з виробниками очкової корекції Nikon, Seiko, Rodenstock.
Лікар офтальмолог вищої категорії, працює в таких напрямках, як катарактальна і вітреоретинальна хірургія, хірургія глаукоми, проводить лікування катаракти, глаукоми, відшарування сітківки, гемофтальма.
Косметолог, спеціалізується на омолоджуючих, мануальних і апаратних процедурах по догляду. Проводить процедури по депіляції, працює з усіма типами восків і шугаринга.
Олена Євгенівна - фахівець УЗ-діагностування, лікар першої кваліфікаційної категорії. Проводить УЗ-дослідження роботи органів і систем організму, дає експертну оцінку отриманим результатам.
УЗД-спеціаліст другої категорії спеціалізується на ультразвуковій діагностиці внутрішніх органів дорослих да дітей, вен нижніх кінцівок, щитовидної залози та органів сечовидільної системи