В «Центрі гастроентерології та дієтології» Ірина Євгенівна ефективно вирішує широкий спектр дерматологічних та венерологічних проблем.
Ірина Євгенівна є доцентом, кандидатом медичних наук по дерматовенерології, а також висококваліфікованим фахівцем з багаторічним досвідом роботи.
Ірина Євгенівна відвідє міжнародні конференції та семінари, що дозволяє їй впроваджувати найсучасніші методи лікування та догляду за шкірою.
Марина Віталіївна - лікар-дерматовенеролог, має першу кваліфікаційну категорію. Займається консультуванням, лікуванням шкірних захворювань, урогенітальних захворювань, інфекцій, які передаються статевим шляхом.
Косметолог, спеціалізується на омолоджуючих, мануальних і апаратних процедурах по догляду. Проводить процедури по депіляції, працює з усіма типами восків і шугаринга.
Лікар спеціалізується на косметологічних маніпуляціях (мезотерапія, біоревіталізація, карбоксітерапіі), а також лазерному методі депіляції. Крім того, проводить шугарінг, депіляцію воском. Допоможе підібрати правильну дієту.
Анна Олексіївна - дерматовенеролог, доктор другої кваліфікаційної категорії. Здійснює дорослий і дитячий консультативний прийом, займається профілактичними заходами, лікуванням захворювань шкіри і її придатків різного патогенезу.