Лікар проводить кваліфіковану діагностику і терапію пацієнтів з хворобами кардіологічного і загальнотерапевтичного профілю. Олена Олександрівна має великий практичний досвід лікування гострих і хронічних патологій серцево-судинної системи. Доктор застосовує індивідуальний підхід і призначення відповідних схем лікування своїх пацієнтів
Лікар невідкладних станів, кардіолог. Виконує огляд з перкусією і пальпацією в області серця. Розшифровує ЕКГ. Надає допомогу при інсульті, інфаркті, ішемічній хворобі серця та ін
Зінаїда Миколаївна займається лікуванням і діагностикою патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, розшифровує ЕКГ, проводить функціональну діагностику пацієнтів.
Андріученко Інна Іванівна — педіатр, кардіолог. Проводить консультативний прийом дітей з народження до 18 років; огляд; призначення лікування; патронаж новонароджених; консультування з питань догляду за дитиною; консультування та проведення вакцинації
Кваліфікований дитячий кардіоревматолог діагностує серцево-судинні захворювання у дітей з раннього віку. Підбирає ефективне лікування вроджених вад серця, системних захворювань сполучної тканини аритмії, ішемічної хвороби серця, міокаридитів і стенокардитів, васкулитів і т.д
Марина Ігорівна, доктор-кардіолог, діагностує і лікує патології в роботі серцево-судинної системи, проводить терапію і реабілітацію в постінфарктний період.