Доктор вищої категорії, займається проведенням УЗД дітям від народження і до 18 років. Проводить УЗД щитовидної залози, органів малого таза і органів черевної порожнини.
Лiкар-педіатр. Вища категорія. Стаж роботи 25 років.
Наталія Іванівна досвідчений лікар, постійно вдосконалює свої знання та навички. Лікар часто відвідує зарубіжні конгресси та сімпозіуми.
Лікар функціональної діагностики. Кандидат медичних наук. Вища категорія. Стаж роботи 21 років.
Лікар проводить діагностику за болів в області серця, аритмії, гіпертонічної хвороби, частого головного болю, підвищеної втоми, панічних атак та інших симптомів. Пацієнти відзначають її уважність та доброзичливість.
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Займається лікуванням епілепсії, наслідків черепно-мозкової травми, вроджених вад розвитку ЦНС, головного болю, нервових тіків, енурезу, порушень мовного, моторного розвитку та ін.
Дефектолог-логопед, ерготерапевт першої категорії Федорченко Юлія Сергіївна, має значний стаж роботи в проведенні реабілітації після інсульту, афазії (порушення мови) різного генезу у дорослих і дітей. А також є активним учасником науково-практичних конференцій, тренінгів, симпозіумів та семінарів в області профілактики і реабілітації з 2007 року
Дитячий ортопед-травматолог. Вища категорiя. Стаж работи 39 років. Лікар приймає зі сколіозом, плоскостопістю, деформаціями грудної клітини, хворобами Пертеса, Шляттера, Шинця, Келлера та іншими профільними захворюваннями. Легко знаходить підхід до маленьких пацієнтів.
Доктор-стоматолог, проводить терапевтичне, ортопедичне і хірургічне лікування зубів. Проводить будь-які стоматологічні маніпуляції від професійної гігієни порожнини рота і установки пломби до складних хірургічних втручань і виготовлення протезів з різних матеріалів.