Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, травної та серцево-судинної систем у дітей. Проводить профілактичні медичні огляди. Консультує з питань вакцинації та складає індивідуальні графіки щеплень. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, грипом, анемією, аритмією, кашлюком, вітрянкою, скарлатиною.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів.
Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину.
Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Кваліфікований сімейний лікар, 11 років досвідую Проводить консультації, діагностику, лікування та динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів із використанням фізикальних, лабораторних та інструментальних досліджень відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я, а також динамічне
спостереження за пацієнтами із діагностованими хронічними захворюваннями
Кваліфікований сімейний лікар, 9 років досвіду. Проводить консультації, діагностику, лікування та динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів із
використанням фізикальних, лабораторних та інструментальних досліджень
відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я, а також динамічне
спостереження за пацієнтами із діагностованими хронічними захворюваннями
Доказовий лікар дерматовенеролог дитячій та дорослий. З досвідом роботи понад 10 років. Закінчила ДонНМУ ім.М.Горького. Місто Донецьк. Працювала у диспансері з важкими дерматовенерологічними захворюваннями. Якщо ви звернулися до мене, то обов'язково доведу ваш діагноз до ремісії або регресу. Для мене немає складного діагнозу, бачу мету не бачу перешкод, допомогти пацієнту. Активно приймаю участь на конференціях.
Лікар функціональної діагностики. Кандидат медичних наук. Вища категорія. Стаж роботи 21 років.
Лікар проводить діагностику за болів в області серця, аритмії, гіпертонічної хвороби, частого головного болю, підвищеної втоми, панічних атак та інших симптомів. Пацієнти відзначають її уважність та доброзичливість.