Лікар Площінська Ольга Олександрівна – кваліфікований лікар-ортодонт та дитячий лікар-стоматолог, лектор учбового центру PearlStom, член ассоціації ортодонтів України.
Євген Анатолійович проводить повний перелік терапевтичних заходів для усунення захворювань зубів і пародонту. Займається протезуванням за допомогою знімних, металокерамічних конструкцій, гігієною порожнини рота, володіє різними методиками відбілювання зубів.
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Володіє всіма методами лікування карієсу і його ускладнень, ендодонтичного лікування, художньої реставрації зубів, терапії захворювань слизової оболонки порожнини рота і пародонту. Професійно виконує зняття зубних відкладень ультразвуковим та повітряно-абразивним методом, відбілювання зубів
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Вирівнює зуби та прикус у дітей та підлітків. Займається профілактикою патологічного розвитку жувального апарата.
Валентина присвячує свою практику не лише вирівнюванню зубів, але й вивченню психології дітей різного віку, знаходженню їхньої довіри та заспокоєння під час кожного візиту.
Її місія — створювати красиві усмішки і впливати на здоровий ріст та розвиток жувального органу дитини.
На консультації, разом з батьками, лікар знаходе найкращий підхід до здорових та щасливих посмішок маленьких пацієнтів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Займається профілактикою захворювань порожнини рота, навчає пацієнтів ефективним методам догляду за зубами та дає рекомендації щодо засобів гігієни, враховуючи індивідуальні потреби пацієнта. Завдяки ранній діагностиці проблем з яснами та своєчасному лікуванню, допомагає зберегти здоров'я ротової порожнини.
Анна проводить професійне чищення зубів, забезпечуючи комфорт, якість та безболісність процедури, вона сприяє запобіганню карієсу та захворюванням ясен.Використовуючи системний підхід та співпрацю з іншими фахівцями (терапевтом, ортопедом, хірургом та ортодонтом) забезпечує комплексне лікування пацієнтів.
Спеціалізується на лікуванні (терапевтичному) хвороб з одонтології, викликаних пошкодженням самих зубів. Також лікує хвороби з ендодонтії - порушення, що виникли в каналах (кореневих) зубів.
Засновник і головний лікар стоматологічного центру "Овасак", заснував Клуб імплантологів України. Є щелепно-лицьовим хірургом, лікарем-стоматологом, що має вищу категорію. Видаляє зуби будь-якого ступеня складності, встановлює дентальні імплантати, виконує всі види протезування.
Вишневська Ірина Олександрівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона закінчила Одеський національний медичний університет. Проводить процедури по відбілюванню і по художній реставрації зубів, а також лікує будь-які зубні захворювання.
Лікар-ортодонт, кандидат медичних наук. Лікує зміщення прикусу, проводить установку брекет-систем, трейнерів, пластинок, має успішний досвід у відновленні правильного розташування зубів.