4.7
Односумов Євгеній Анатолійович

Відгуки про лікаря Односумов Євгеній Анатолійович

Лікар другої категорії
21 років досвіду
Дорослі
Діти
Євген Анатолійович проводить повний перелік терапевтичних заходів для усунення захворювань зубів і пародонту. Займається протезуванням за допомогою знімних, металокерамічних конструкцій, гігієною порожнини рота, володіє різними методиками відбілювання зубів.
Стоматологія на Сегедській
ул. Сегедская, 8на карті
Приморський
300 грн
Виклик додому
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Ср 28 Липень Чт 29 Липень Пт 30 Липень
  • 15:30
  • 16:00
  • 16:30
  • 17:00
  • 17:30
Рейтинг
4.7
К-сть відгуків
99
Рекомендації
89
3
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
99 Відгуки
Рекомендую
Вадим 14 Квітень 2021
Хороший, внимательный врач, качественно сделал свою работу. Рекомендую
Рекомендую
Юлия 10 Квітень 2021
Хороший и очень вежливый врач. Провёл консультацию, вылечил и вырвал зуб настолько быстро, что глазом не успела моргнуть. Надеюсь, что этап заживления пройдёт так же быстро, как и лечения! Осталось только положительное впечатление!
Рекомендую
Олена 27 Серпень 2020
Доктор был очень деликатный, всё рассказал.
Рекомендую
Денис 15 Серпень 2020
Доктор помог потом в вайбере, консультировал.
Рекомендую
Александр 26 Липень 2020
Очень понравилось. Очень приятный доктор, хороший специалист, обходительный. Доктор знает свое дело.
Рекомендую
Вера 14 Липень 2020
Уважний та професійний лікар. Надав мамі поміч, яка була потрібна. Зробив, все що треба. Видалив три зуба. Ми залишилися задоволені. Далі будемо робити протезування.
Рекомендую
Наталья 19 Червень 2020
Доктор не предложил мне сделать рентген моему больному зубу, а сразу сделал вывод, что зуб надо удалять. Меня эта ситуация не устраивала. Доктор никаких гарантий не давал. Доктор даже не попытался мне помочь устранить зубную боль и сохранить зуб, не видя никаких снимков.
Рекомендую
Юлия 11 Квітень 2020
Доктор молодец, очень быстро и качественно все сделал. Мы очень довольны.
Рекомендую
Наталия 09 Квітень 2020
Все в порядке, мне полечили зуб. Все понравилось и устроило.
Рекомендую
Юлия 05 Квітень 2020
Сейчас, в нынешнем положении, когда летает вирус. Этот человек, делал все без перчаток, без маски. Никто при мне не обрабатывал руки никаким спиртом. Мне кажется, что стоматологи не так работают! И у него, очень высокие цены.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса