Лікар-стоматолог терапевтичного профілю, гігієніст. Спеціалізується на естетичній реставрації фронтальних та жувальних зубів, а також має підготовку в сфері дитячої стоматології. У своїй роботі поєднує сучасні методики відновлення зубів з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Лікар постійно вдосконалює свої професійні навички, проходячи навчання з сучасних методик ендодонтичного лікування, пародонтології, реставрації зубів фронтальної та бічної груп, а також професійної гігієни порожнини рота. Орієнтується на новітні підходи в діагностиці та лікуванні, щоб забезпечити пацієнтам якісну та комфортну стоматологічну допомогу.
Марія Миколаївна – лікар стоматолог-терапевт. Спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, періодонтиту і проводить професійну гігієну порожнини рота. Лікар постійно вдосконалює свої навички за допомогою курсів та семінарів.
Лікар стоматолог дитячий проводить профілактичний огляд дітей від 0 до 18 років. Здійснює професійну гігієну ротової порожнини, терапевтичне та хірургічне лікування запальних процесів зубів та ясен.