Роман Орестович володіє усіма сучасними технологіями ортопедичного лікування в стоматології, включно з художнім реставруванням зубів, протезуванням за допомогою коронок, виготовлених з кераміки, мостоподібних протезів та ін.
Стоматолог-ендодонтист професійно виконує лікування при пульпіті і періодонтиті, проводить видалення анкерних штифтів. Якісно володіє методикою препарування порожнини зуба, технікою обробки і способами пломбування кореневих каналів
Ірина Теодорівна допомагає пацієнтам з гінгівітами, пародонтитами, карієсом. Лікар проводить відбілювання, пломбування, гігієнічні процедури у ротовій порожнині, а також надає невідкладну допомогу
Лікар стоматолог Волошин Ольга Іванівна продить консультації, виконує профілактику стоматологічних захворювань, терапію, протезування, ортодонтичні та хірургічні втручання, імплантацію
Христина Іванівна має великий досвід роботи в стоматології. Професійно проводить: навчання особистої гігієни та підбір індивідуальних засобів догляду за порожниною рота, ремінералізуючу терапію, пломбування зубів, естетичну реставрацію зубів, професійне відбілювання зубів
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, SRP, Vektor-терапію, фотодинамотерапію. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: пародонтит, гінгівіт, мукозит