Приватні лікарі Львова

Шевчук І.А. займається комплексним стоматологічним лікуванням ротової порожнини, здійснює пломбування зубів, повну гігієну ротової порожнини, художнє реставрування зубної емалі, лікування зубних каналів та інші стоматологічні процедурі терапевтичного профілю.
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на комплексній діагностиці стоматологічних захворювань, установці сучасних безметалевих коронок, вінірів, металокерамічних конструкцій, знімному протезуванні та виконанні інших стоматологічних процедур.
Лікар-педіатр здійснює патронажні огляди дітей до 1-го року. Займається лікуванням соматичних захворювань дітей від 0 до 18 років. Проводить імуно-профілактичні заходи, складає індивідуальні графіки вакцинування
Єгорова Ольга Вікторівна — кваліфікована лікарка, що консультує дітей і дорослих. Надає стоматологічні та ортодонтичні послуги по професійному ортодонтичному лікуванню та відбілюванню, вирішує проблеми гігієни ротової порожнини
Лікар-невролог з 5-ти річним досвідом роботи. Спеціалізуеться на діагнстиці та лікуванні наступних захворювань: вертеброгенні радикулоневропатії, міжреберні невралгії, головний біль, порушення мозкового кровообігу, енцефалопатії різного генезу, судомні синдроми, панічні розлади, синдроми вегетативної дисфункції, деменції, наслідки перенесених інфекційних захворювань головного мозку та оболонок, наслідки перенесених мозкових катастроф, хвороба Паркінсона та ін. екстрапірамідні розлади, тощо. Лікар захистила магістерську працю на т
Сапронов Олександр Михайлович — реабілітолог, вертебролог, кінезітерапевт. Проводить функціональну діагностику; лікувальну фізкультуру; лікувальний, класичний, остеопатичний, лімфодренажний, акупресурний, вісцеральний, антицелюлітний масаж; складання та корекцію індивідуальних програм вправ. Веде прийом для дітей від 6 років
Львів, м. Львів, пр. Червоної Калини, 35 В
Пукаляк Орест Андрійович - спеціаліст з терапевтичної та загальної стоматології. Проводить консультативний прийом, діагностику стану зубів, лікування каріозних ушкоджень та художнє відновлення зубних поверхонь. Займається лікуванням зубів під мікроскопом, виконує професійне відбілення. В практичній діяльності використовує сучасні технології та новітні пломбувальні матеріали.
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Займається профілактикою і лікуванням зубощелепних аномалій
Лікар-подолог. Займається корекцією форми нігтьової пластини, обробкою шкіри ніг та нігтів, проведенням апаратного педикюру, обробкою тріщин, мозолів, натоптишів, видаленням бородавок. Лікує грибкові інфекції, бородавки, папіломи.
Займається діагностикою та ефективним лікуванням депресії та тривожних розладів, посттравматичних стресових розладів, біполярного та афективного розладів, розладів адаптації, особистості, розладів психотичного спектру. Також лікар проводить психотерапію у напрямку психоаналіз. Не займається лікуванням залежностей.