Лікар-отоларинголог, володіє навичками для лікування хвороб ЛОР-органів (отиту, фарингіту, ларингіту, риніту, ангіни тощо). Проводить хірургічні маніпуляції амбулаторно.
Лікар-анестезіолог, здійснює анестезіологічне забезпечення пацієнтів. Запроваджує нові здобутки у галузі інтенсивної терапії хворих, а також постійно вдосконалює свій професійний рівень.
Спеціалізується на лікуванні гострого радикуліту, міжхребцевої грижі, ішіасу, люмбаго. Знімає функціональні блоки і защемлення, проводить корекцію хребців, мобілізацію і ауторелаксаціі
Андрій Васильович досвідчений спеціаліст у питаннях профілактики хвороб жіночої репродуктивної системи. Проводить комплексне лікування захворювань, незалежно від їх рівня складності та характеру походження (інфекційні, запальні патології).
Лікар-стоматолог, проводить протезування, імплантацію, процедури естетичної стоматології. Лікує часткову та повну адентію, карієс, зубний камінь і ін. До кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід
Член Асоціації стоматологів України. Спеціалізується на хірургічній та загальній стоматології. Виконує такі процедури, як: видалення зубів, кісткова пластика, дентальна імплантація, цистектомія та ін. Приймає дорослих і дітей. Постійний учасник курсів підвищення кваліфікації
Карабін Роман Богданович – засновник та головний лікар мережі стоматологічних клінік «ArtDent». Спеціалізується на дентальній імплантації з подальшим незнімним та знімним протезуванням, кістковій аугментації, видаленні зубів усіх рівнів складності. Проводить консультації, комплексну первинну діагностику та складає детальний план лікування. Постійно вдосконалює теоретичні та практичні навички, активно беручи участь у науково-практичних конференціях, курсах та семінарах. У своїй роботі використовує найсучасніші технології та найновіші стоматологічні матеріали.