Приватні лікарі Львова

Лікар лікує такі захворювання і патології, як: пієлонефрит, цистит, простатит, везикуліт, орхіт, епідидиміт, уретрит, баланопостит, гідроцеле, фімоз, сечокам'яна хвороба, гідронефроз, гіперактивний сечовий міхур, ДГПЗ, еректильна діфункція, передчасна еякуляція, чоловіче безпліддя, пластика вуздечки, видалення атером і гострокінцевих кондилом
Лікар спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, запальних захворюваннях органів малого тазу, ендометріозу, кіст яєчників, післяпологових травм, нетримання сечі, опущенні/випадінні органів малого тазу, фіброміомі матки. Консультує з приводу непліддя, планування вагітності, зниження лібідо, атрофічних процесів в менопаузі. Володіє інтимною контурною пластикою(післяродове відновлення), методикою радіовидалення ерозій, кондилом.
Львів, вул. Миколайчука, 9
Міцкевич Антон є лікарем-офтальмологом, який спеціалізується на проведенні повного обстеження зорового апарату. Цей лікар проведе перевірку гостроти зору на широкій та вузькій зіницях, вимірює внутрішньоочний тиск, проведе дослідження полів зору, зробить УЗД ока. Лікар виписує рецепт на контактні лінзи і окуляри.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань пародонту, деформацій, що виникли у результаті втрати зубів, вікових змін. Консультує пацієнтів з питань створення функціонального прикусу та вирівнювання зубних рядів за допомогою брекет-систем та ретейнерів. Виконує корекцію розміру, форми щелепи (у разі надмірного зростання або недорозвиненості), що забезпечує естетичну корекцію та формування пропорційного гармонійного профілю обличчя
Марія Зеновіїївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань неврологічного профілю.
Грицевич Назар Романович
Назар Романович є кваліфікованим фахівцем, коло інтересів якого стосується виконання різних маніпуляцій, спрямованих на реконструкцію і естетичну реставрацію людської краси. Пластичний хірург має широкий спектр сучасних методик для виконання своєї роботи
Лікар спеціалізується на судинній хірургії та флебології. Проводить консультативний прийом, діагностику судин, супровід у стаціонарі, підбір схеми лікування. Лікує захворювання артеріальної, патологій венозної, уражень лімфатичної систем
Основні напрямки практичної діяльності: сучасна діагностика та лікування із застосуванням ендоскопічного обладнання дітей з народження та дорослих; діагностика та лікування захворювань носа та приносових пазух; діагностика та лікування захворювань вуха; діагностика та лікування горла та піднебінних мигдаликів.
Львів, вул. В. Стуса, 37
Оцінює стан дітей, щоб виявити підвищений ризик розвитку різноманітних захворювань, діагностує захворювання, проводить моніторинг соматичного здоров’я пацієнтів з ДЦП, спостерігає дітей з неврологічними патологіями.
Львів, вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 25-Б