Приватні лікарі Львова

Анна Миколаївна - спеціаліст з подології. Виконує подологічний педикюр, встановлює титанову нитку, скальпельну обробку стопи, корекцію врослого нігтя, видалення мозолі, тріщини, бородавок. Анна Миколаївна лікує оніходистрофію, грибкову інфекцію нігтів, проводить протезування нігтьової пластини.
Львів, вул. Окружна, 94 А
Спеціаліст з терапевтичного лікування. Виконує художні реставрації, відбілює зуби, проводить гігієну ротової порожнини, лікує пародонтоз, пародонтит, періодонтит.
Квіт Христина Богданівна
Лікар першої категорії
Христина Богданівна - лікар гастроентеролог, кандидат медичних наук, автор дисертацій та публікацій в наукових виданнях. Займається лікуванням хвороб стравоходу, шлунку та дванадцятипалої кишки, хвороб жовчновивідних шляхів, печінки, хвороб кишківника, хронічних гепатитів та інше.
Львів, вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
Маков’як Роман Ростиславович – лікар проктолог, хірург. Учасник багатьох вітчизняних та з міжнародною участю симпозіумів, конференцій, майстер-класів. Володіє навиками мануального огляду періанальної, анальної ділянки та прямої кишки, ректороманоскопією, аноскопією, технікою малоінвазивних та відкритих операцій на кишківнику та внутрішніх органах. Сфера інтересів охоплює питання малоінвазивного лікування гострих та хронічних захворювань періанальної, анальної ділянки та кишківника.
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, репродуктології та УЗ-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі хвороби, як: кандидоз, гонорея, сифіліс, трихомоніаз
Колядюк Альона Василівна - лікар акушер-гінеколог надає повний спектр гінекологічних послуг: проводить як консультативний прийом так і оперативні втручання Професійний та індивідуальний підхід, сучасні методи- усе для вашого здоров’я та комфорту.
Львів, вул. Зубрівська, 21
Людмила Іванівна – лікар-невропатолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, змін у функціонуванні центральної та периферичної нервової системи. Лікує такі захворювання, як: наслідки інсульту, неврит лицевого нерва, невралгія трійчастого нерва, полінейропатії та ін.
Львів, вул. К. Левицького, 43а/2
Спеціаліст з 30-річним досвідом роботи в Ехо-діагностиці серцевої патології. У 2007 році указом Президента України присвоєно звання «Заслужений лікар України»
Львів, вул. Фар'яна, 5
Лікар спеціалізується на проведенні планових та невідкладних хірургічних операцій. Здійснює оперативне лікування захворювань органів черевної порожнини, варикозного розширення вен ніг. Виконує аутодермопластику та видалення доброякісних новоутворень шкіри