Приватні лікарі Львова

Львів, вул. Стуса, 4
Психолог, психотерапевт, проводить підготовку до природніх пологів подружніх пар, роботу з депресивними станами, психогенним безпліддям, сімейні консультації, психологічне тестування. Інструктор по грудному вигодовуванню, перинатальний психолог, арт-терапевт.
Холод Ірина Євгеніївна
Ірина Євгенівна у своїй роботі використовує авторські методики та метафоричні карти, арт-терапію. Приймає пацієнтів, зокрема, з такими питаннями: дитячі страхи, проблеми з однолітками та адаптацією до садочка і школи, невпевненість, низька самооцінка, агресивна поведінка, професійна самовизначеність і т.д. Допомагає налагодити стосунки між батьками та дітьми. Компетентна у лікуванні психосоматичних проявів
Гарбарчук Зоряна Ігорівна є фахівцем з лікування хвороб гінекологічного профілю у дорослих: непліддя, статевих інфекцій, ендометріозу, дисплазії шийки матки, цервіциту тощо. Лікар надає професійну консультацію гінеколога, проводить кольпоскопію, обстеження прохідності маткових труб, біопсію, лікування ерозії апаратом «Сургітрон». Володіє усіма видами гінекологічного оперативного лікування. Проводить процедуру постановки та видалення внутрішньоматкової спіралі та медикаментозне переривання вагітності. Також Зоряна Ігорівна є дитячим гінекологом
Фізичний терапевт, масажист першої категорії, проводить лікувальну гімнастику, а також лікувальний масаж з метою реабілітації пацієнтів з сколіозом, артритом, артрозом, остеохондрозом, кіфозом, анкілозуючим спондилоартритом, радикулітом і ін.
Львів, пр. В. Чорновола, 45А, корпус 9
Львів, вул. Зубрівська, 21
Олена Дмитрівна – лікар гастроентеролог, терапевт другої категорії. Надає кваліфіковану медичну допомогу за фахом. Лікар використовує сучасні методи діагностики та лікування. Олена Дмитрівна спеціалізується на лікуванні захворювань органів травлення, розладів та порушень у роботі шлунково-кишкового тракту.
Лікар онколог-мамолог Ярослав Ігорович допомагає пацієнткам, у яких спостерігаються прояви маститу, гіпертрофії молочної залози, мастопатії і ознаки раку молочної залози. Лікар пройшов кілька курсів підвищення кваліфікації з діагностики та лікування злоякісних пухлин.
Надія Володимирівна спеціалізується на обробці діабетичної стопи, корекції та лікуванні врослого нігтя, обробці грибкових нігтів, встановленні корекційних систем. Також проводить апаратний манікюр та педикюр.
Львів, вул. Щирецька, 36
Спеціалізується на подології. Займається корекцією форми нігтьової пластини, обробкою шкіри ніг та нігтів, проведенням апаратного педикюру, обробкою тріщин, мозолів, натоптишів, видаленням бородавок. Лікує грибкові інфекції, бородавки та ін.
Консультація
Лікар ультразвукової діагностики (УЗД) проводить обстеження внутрішніх органів у дорослих та дітей, органів малого тазу, органів калитки, щитоподібної залози, грудних залоз, судин нижніх та верхніх кінцівок, судин шиї тощо. Виконує скринінгове УЗ обстеження кульшових суглобів та нейросонографію у немовлят.
Львів, м. Львів Вул. Симоненка, 4, каб 133, приміщення 2 міської поліклініки
Висококваліфікований ортопед-травматолог з досвідом роботи більше 30-ти років. Займається лікуванням пацієнтів із захворюваннями кістково-м'язевої системи, травмами різної локалізації та станами після травм (контрактура, післятравматичний деформуючий артроз, нестабільність суглобів). Є постійним відвідувачем міжнародних науково-практичних конференцій