Лікар Ендокринолог Єрін  Юрій  Серафимович на Doc.ua

Відгуки про Єрін Юрій Серафимович

Спеціаліст в галузі дитячої ендкринології. Приймав участь в чисельних конференсіях, семінарах і конгресах в Україні та закордоном з цієї тематики. Має багаторічний досвід роботи з ендокринопатіями у дітей в спеціалізованому ендокринологічному закладі на консультативному прийомі та в стаціонарі. Брав участь в клінічних дослідженнях. Виконував обовязки обласного позаштатного дитячого ендокринолога ДОЗ Львівської ОДА
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Катерина 02 Грудень 2023
Зможу оцінити роботу лікаря, на наступному онлайн прийомі. Зараз важко щось сказати.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Софія 02 Грудень 2023
Все добре, я задоволена візитом. Дякую!
Олександр 02 Грудень 2023
Лікар уважний та компетентний, оглянув, вислухав, призначив лікування. Записані на наступний прийом, дякую!
Аніта 11 Листопад 2023
Дуже гарний, чуйний чудовий та толковий лікар.
Яна 21 Жовтень 2023
Нам усе сподобалось.
Олександр 16 Жовтень 2023
Консультація відбулась гарно, ми залишились задоволені. Пройшла консультація з лікарем так як ми сподівались, лікар відповів на запитання які були нам цікаві, все було супер.
Тимофій 22 Вересень 2023
Дуже гарний фахівець, знає свою справу, рекомендую!

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів